Η μουσική των Black Sabbath βοηθά στην ανάπτυξη των φυτών

Η μουσική των Black Sabbath βοηθά στην ανάπτυξη των φυτών
Η εντατική ακρόαση των δίσκων των Black Sabbath βοηθάει τα φυτά να μεγαλώσουν και να αποφύγουν τις αρρώστιες, σύμφωνα με έρευνα του γεωπόνου Chris Beardshaw.

Ο Beardshaw, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή του BBC4, "Gardener's Question Time", πρόκειται να μιλήσει στους ακροατές του για το πείραμά του.

Η μουσική των Black Sabbath αποδείχτηκε ότι έκανε θαύματα για τα φυτά στο θερμοκήπιο, ενώ ήρεμη μουσική όπως αυτή του Cliff Richard είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

«Φτιάξαμε τέσσερα θερμοκήπια με διαφορετικά είδη μουσικής. Στο πρώτο δεν έπαιζε τίποτα, στο δεύτερο κλασική μουσική, στο τρίτο Cliff Richard και στο τέταρτο Black Sabbath. Τα φυτά που μεγάλωσαν με κλασική μουσική βγήκαν λίγο πιο κοντά και είχαν λίγο περισσότερα λουλούδια, ενώ είχαν επίσης και λιγότερες ασθένειες. Αυτά που μεγάλωσαν με Black Sabbath ήταν τα πιο κοντά, αλλά είχαν τα καλύτερα λουλούδια και την καλύτερη αντοχή στις ασθένειες. Τα φυτά στο θερμοκήπιο που έπαιζε Cliff Richard ...πέθαναν. Υποπτευόμαστε το σαμποτάζ αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε.»

Πηγή: Rocking.gr
Πηγή: Πηγή: Rocking.gr