’Μαζί, φτάνουμε πιο μακριά. Μαζί, κάνουμε πιο πολλά’’

Για μια ακόμη χρονιά, η γνωστή σε όλους πλέον ενέργεια της Κωτσόβολος, η «Ημέρα καλής Πράξης» πραγματοποιείται με τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε όσες περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι εφικτό.

Επειδή για μια πράξη τόσο μεγάλης σημασίας, 1 ημέρα δεν θα ήταν αρκετή, η φετινή ενέργεια πολλαπλασιάζεται, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία και γι αυτό αλλάζει και όνομα και γίνεται «Ημέρες Καλής Πράξης».

Από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, η Κωτσόβολος με την πολύτιμη βοήθεια οργανισμών και νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα, επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για την κοινωνία και για όλους τους συνανθρώπους μας.

Η μέχρι τώρα πορεία της Αιμοδοσίας

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 εθελοντικές αιμοδοσίες στο σύνολο, στα καταστήματα Κωτσόβολος στην Πάτρα, 3 αιμοδοσίες στο Νέο Ηράκλειο, στη Ρόδο, στα Τρίκαλα και στο Κέντρο διανομής στη  Μαγούλα. Η δράση αφορά κατά κύριο λόγο τους εθελοντές αιμοδότες των ανθρώπων της Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία μέσω μίας ειδικής πλατφόρμας που δημιούργησε η εταιρεία για τη δράση.

Όλοι μαζί γίνονται ένα για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Φίλοι, πελάτες και άνθρωποι της περιοχής έχουν και εκείνοι τη δυνατότητα συμμετοχής στην συντονισμένη αιμοδοσία, εφόσον το επιθυμούν, προσφέροντας με μία μικρή καλή πράξη, ένα μεγάλο δώρο ζωής μαζί με την Κωτσόβολος.

Οι επόμενοι 7 σταθμοί

Για τους επόμενους μήνες έχουν συντονιστεί ακόμα 7 αιμοδοσίες στη περιοχή των Αμπελοκήπων, Ιωαννίνων, Πύργου, Λιβαδειάς, Θήβας, Ηρακλείου Κρήτης  και Κορίνθου. Η προσπάθεια της Κωτσόβολος δεν σταματάει εκεί, οι αιμοδοσίες θα επεκταθούν σε ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μέχρι το τέλος του έτους, με σκοπό να μαζευτούν αρκετές φιάλες αίματος για τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή.

 

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της εταιρείας

Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο σπουδαίο έργο που έχει πραγματοποιηθεί με τις «Ημέρες Καλής Πράξης». 

Save the dates

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των επόμενων προγραμματισμένων αιμοδοσιών, στο οποίο μπορείτε και εσείς εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος και να συνεισφέρετε στην πρωτοβουλία μας, κάνοντας τη δική σας Καλή Πράξη:


•    1 Οκτωβρίου 9:00-14:00- Αμπελόκηποι (Λεωφ. Κηφισίας 124), σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι


•    4 Οκτωβρίου 13.30-17.00- Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού 57, 201 00, απέναντι από το κατάστημα Κωτσόβολος), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό


•    11 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Πύργου (1ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πύργου – Πατρών), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


•    13 Οκτωβρίου 9:00-14:00- σε κεντρική πλατεία στα Ιωάννινα (Κεντρική Πλατεία), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


•    15 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Λιβαδειάς (Ρούμελης & Ερκύνας), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


•    16 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Θήβας (Οπλαρχηγού Βόγκλη 7), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


•    18 Οκτώβριου 9:00-14:00- κατάστημα Ηράκλειο Κρήτης (Λεωφ. Κνωσσού 123), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 

‘’Όλοι Μαζί, φτάνουμε πιο μακριά. Μαζί, κάνουμε πιο πολλά.’’
 

Πηγή: skai.gr