Κλείσιμο

Η κόρη του Τσάρλι Σιν πουλά αισθησιακές φωτογραφίες της στο OnlyFans- To «κατηγορώ» του στην μητέρα της

Καθόλου ευχάριστο δεν είναι για τον διάσημο ηθοποιό το γεγονός πως η κόρη του αποφάσισε να πουλά αισθησιακές της φωτογραφίες στο OnlyFans. Τονίζει πως αυτό δεν συνέβη, όσο εκείνη ήταν κάτω από τη στέγη του αλλά πλέον ζει με τη μητέρα της

Ο Τσάρλι Σιν κατηγορεί την πρώην σύζυγό του, Ντενίζ Ρίτσαρντς, για την απόφαση της μεγαλύτερη κόρη τους, Σαμ γνωστή και ως «Σάμι» Σιν να δραστηριοποιηθεί στο OnlyFans.

Ο 56χρονος σταρ γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Two and a Half Men» μιλώντας στο Page Six σχολίασε για την απόφαση της κόρης του πως

«Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη στέγη μου».

Και προσθέτει, «Δεν το συγχωρώ αυτό, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να διατηρήσει το προφίλ αυτό αριστοκρατικό, δημιουργικό και να μην θυσιάζει την ακεραιότητά της».

Η Σάμι, η οποία έκλεισε τα 18 τον Μάρτιο, ανακοίνωσε το επιχειρηματικό της εγχείρημα στην πλατφόρμα μέσω ανάρτησης στο Instagram τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία της με αποκαλυπτικό μαγιό, προτρέποντας τους ακόλουθούς της να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο στο βιογραφικό της εάν θέλουν να δουν περισσότερα.

Η φιλοσοφία της εν λόγω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχει να κάνει με προφίλ τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημοσίευση γυμνών ή μερικώς γυμνών φωτογραφιών και στα οποία εγγράφεται κανείς καταβάλλοντας στον κάτοχο κάποιο οικονομικό ποσό για να βλέπει το περιεχόμενο. 

Η Σάμι υποσχέθηκε να «ανεβάζει νέο περιεχόμενο 2-3 φορές την εβδομάδα» και ενθάρρυνε τους συνδρομητές της να συνομιλούν μαζί της ιδιωτικά.

Πηγή: skai.gr