Η γραβάτα δεν ανέβηκε από τον Πάνο Καμμένο

Η γραβάτα δεν ανέβηκε από τον Πάνο Καμμένο
Την εξήγηση για την ολιγόλεπτη ανάρτηση μιας γραβάτας στον λογαριασμό του στο twiiter, έδωσε με νέο tweet του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Το χρονικό

Η ώρα ήταν 9:46 μ.μ και είχαν ήδη περάσει 51 λεπτά από την τελευταία ανάρτηση του υπουργού: ένα emoji με το σήμα της νίκης.

Λίγο νωρίτερα είχαν διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες για συμφωνία μεταξύ Αθήνας και θεσμών στο κρίσιμο Eurogroup της Πέμπτης.

Στο προφίλ του κ. Καμμένου δημοσιεύεται μία κόκκινη γραβάτα, φιλοτεχνημένη με σκίτσα φαλλών σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Σε όλα τα ζωγραφισμένα πέη, οι βάλανοι είχαν αντικατασταθεί από χαμογελαστά πρόσωπα.

Η ανάρτηση, που δε συνοδευόταν από κάποιο σχόλιο, αναπαράχθηκε σχεδόν αμέσως από δεκάδες χρήστες στο twitter, ενώ φωτο-στιγμιότυπα της γραβάτας πέρασαν και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων και θεωριών.

Tο θέμα είχε ήδη αρχίσει να απασχολεί και τα μέσα ενημέρωσης, όταν τέρμα στις υποθέσεις έσπευσε να βάλει ο ίδιος ο υπουργός, που εξήγησε ότι στην επίμαχη ανάρτηση είχε προβεί το παιδί του.

«Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..», έγραφε εφτά λεπτά αργότερα ο Πάνος Καμμένος, διαγράφοντας το επίμαχο ποστ που δεν είχε ανεβάσει ο ίδιος.Πηγή: skai.gr - Πάνος Σάκκας