Η γιορτή του τατουάζ τον Μάιο στο γήπεδο TAE KWON DO - Συμμετέχουν 350 καλλιτέχνες

Για άλλη μία χρονιά οι λάτρεις των τατουάζ θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους μορφή τέχνης. Τη δερματοστιξία. Το 14ο Athens Tattoo Convention, που φιλοξενείται στο Γήπεδο Tae Kwon Do, θα είναι μία τριήμερη εμπειρία (13, 14 & 15 Μαΐου) με διαγωνισμούς, party, παρουσιάσεις και all star προσωπικότητες της τέχνης των τατουάζ.

Όσοι αγαπούν τα tattoo, όσοι ψάχνουν σχέδια για να “χτυπήσουν”, αλλά και τρόπους να βελτιώσουν τα ήδη υπάρχοντα τατουάζ τους, θα είναι εκεί. Συνολικά 350 καλλιτέχνες: η αφρόκρεμα των tattoo artists από το εξωτερικό (Ευρώπη, Καναδά, Βραζιλία κλπ) και οι καλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες, συναντιούνται σε έναν χώρο, διαγωνίζονται, συζητούν για τις νέες μόδες και προβάλλουν την τέχνη τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 6η συνεχή χρονιά το Athens Tattoo Convention δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τη δράση του Οργανισμού Make A Wish.

Πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης, κάνοντας ένα Tattoo, από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό. Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 350 ''αστεράκια της ευχής'' και συνεχίζουν... 

Περισσότερες πληροφορίες:
Παρασκευή 13/5 (14:00-00:00)
Σάββατο 14/5 (11:00-00:00)
Κυριακή 15/5 (11:00-22:00)
Πάρε το εισιτήριο για όλη την διοργάνωση εδώ
Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do
http://www.athenstattooconvention.gr/
FB: @athenstattooconvention
Instagram: @athenstattooconvention

Πηγή: skai.gr