Βοήθεια

Η σελίδα αυτή, η οποία θα ανανεώνεται και συμπληρώνεται συνεχώς, περιέχει πληροφορίες για το πως είναι δομημένος ο ιστότοπος και προσπαθεί να απαντήσει στις απορίες σας.

Κεντρική σελίδα (www.skai.gr)

Η κεντρική σελίδα του ΣΚΑΪ είναι η πύλη για το σύνολο του ενημερωτικού περιεχομένου: Με μια ματιά όλος ο ΣΚΑΪ, ειδήσεις, απόψεις, videos, ειδικά αφιερώματα καθώς και συνδέσεις προς την Τηλεόραση, το Ραδιόφωνο και τον  Καιρό. Από την σελίδα αυτήν μπορείτε άμεσα να πλοηγηθείτε στις επιμέρους ενότητες που ακολουθούν.

Κατηγορίες

Στο skai.gr, πλέον δημιουργήθηκαν 4 μεγάλες κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΚΟΣΜΟΣ, όπου η συντακτική ομάδα με αμεσότητα και εγκυρότητα, δημοσιεύει  σε γρήγορους χρόνους όλη την επικαιρότητα της ημέρας, αλλά και χρηστικές ειδήσεις που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη. Παράλληλα δίδεται έμφαση σε ειδήσεις από το περιβάλλον και τον πολιτισμό, ενώ στην νέα κατηγορία ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, θα βρείτε viral περιεχόμενο, ειδήσεις από τα media και ta socila media. Στο περιεχόμενο του skai.gr θα βρείτε και την αθλητική ενημέρωση της ημέρας αλλά και ειδήσεις για τους 4 τροχούς.

Αφιερώματα

Στο skai.gr πλέον εντάσσεται και η κατηγορία ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, όπου για τα μεγάλα θέματα σε Ελλάδα και εξωτερικό θα μπορείτε να βρείτε με ενιαίο πρόλογο, όλο το περιεχόμενο των σχετικών ειδήσεων, καθώς και πλούσια φωτορεπορτάζ και βίντεο.

LIVEBLOG

Για όλες τις έκτακτες ειδήσεις καθώς και τα μεγάλα γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω του liveblog, το δυναμικό του ΣΚΑΪ, σας εγγυάται συνεχή άμεση και έγκυρη ενημέρωση λεπτό προς λεπτό.

Ενότητα Videos

Η νέα ενότητα Videos φιλοξενεί σημαντικά videos που είτε έχουν προβληθεί από την Τηλεόραση του ΣΚΑΪ είτε επιλέχθηκαν λόγω μεγάλου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.
Το πλήρες ραδιο τηλεοπτικοό περιεχόμενο του ΣΚΑΪ, μπορείτε να το βρείτε εδώ:

ΣΚΑΪ Τηλεόραση (www.skaitv.gr)

Live το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τηλεόρασης, προτάσεις εκπομπών, video clips/αποσπάσματα.

ΣΚΑΪ Ραδιόφωνο (www.skairadio.gr)

Live ραδιόφωνο, εκτενές και εύχρηστο αρχείο ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών. Το πρόγραμμα του ραδιοφώνου, επιλογές, ψηφοφορίες, άμεση επαφή με τον παραγωγό, συμμετοχή, παρεμβατικότητα.