Γεωργία: «Σηκωτό» μετέφεραν τον Σαακασβίλι στο νοσοκομείο των φυλακών! Επιτίθεται σε υπάλληλο (vid)

Γεωργία: «Σηκωτό» μετέφεραν τον Σαακασβίλι στο νοσοκομείο των φυλακών! Επιτίθεται σε υπάλληλο (vid)

«Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά…» Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακασβίλι, μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο των φυλακών όπου κρατούνταν, και σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα από τις αρχές,  τον μετέφεραν «σηκωτό» ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει! 

Ο Σαακασβίλι πραγματοποιούσε απεργία πείνας από τις αρχές Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσαν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες της χώρας. «Προκειμένου να αποφευχθεί η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Μιχαήλ Σαακασβίλι και λόγω του αυξημένου κινδύνου για την ασφάλειά του, μεταφέρθηκε από τη φυλακή αριθμός 12 προς την ιατρική εγκατάσταση για κρατουμένους αριθμός 18» αναφερόταν σε σχετική ανακοίνωση.

Στο βίντεο διαδραματίζονται πρωτοφανείς σκηνές, με τον Σαακασβίλι να μεταφέρεται σαν «σακί», ενώ κατόπιν σε έξαλλη κατάσταση και ημίγυμνος επιτίθεται σε κάποιον που πιθανότατα είναι σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Ο 53χρονος πρώην πρόεδρος συνελήφθη την 1η Οκτωβρίου μετά την επιστροφή του στη Γεωργία την παραμονή των τοπικών εκλογών προκειμένου να βοηθήσει την αντιπολίτευση σε αυτό που χαρακτήρισε ως «μια αποστολή για να σώσει τη χώρα».

Πηγή: skai.gr