Έπαιζαν «Texas Holdem Poker»: 6 συλλήψεις για σπίτι- χαρτοπαικτική λέσχη στην Άρτα

υνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Άρτας έξι ατομά, γιατί είχαν μετατρέψει ένα σπίτι σε λέσχη.

Σε βάρος των συληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοιού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε σπίτι στην πόλη της Άρτας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης του μαζί με πέντε ακόμα άτομα έπαιζαν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Texas Holdem Poker».

Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, 499 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας καθώς και 4 τράπουλες.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση συνάθροισης και από 300 ευρώ σε κάθε παραβρισκόμενο. Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ