«Ένοχα μυστικά»: Με ποιες διάσημες φέρεται να είχε σχέση ο Γουίλιαμ- Πώς έληξαν τα ειδύλλια

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Άντερσεν που ειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ο Γουίλιαμ είχε στο παρελθόν μια πλατωνική θα λέγαμε με την Μπρίτνει Σπίαρς. Στο βιβλίο του με τίτλο «Αδελφός και Γυναίκες- Τι συμβαίνει στην ιδιωτική ζωή των Γουίλιαμ- Κέιτ και Μέγκαν- Χάρι», αναφέρει ότι η σχέση τους ήταν εξ αποστάσεως και κυρίως βασισμένη στην η ηλεκτρονική αλληλογραφία.

«Γουίλιαμ και Μπίτνει προσπάθησαν να συναντηθούν όταν ήταν νέοι κι εκείνος είχε, επίσης, μια διαδικτυακή σχέση με τη Λόρεν Μπους, το μοντέλο και ανιψιά του Προέδρου της Αμερικής Τζορτζ Μπους,», δήλωσε συγκεκριμένα στο Us Weekly ο βιογράφος.

Από ότι φαίνεται ο πρίγκιπας έψαξε αρκετά μέχρι να καταλήξει στην γυναίκα του Κέιτ Μίντλετον.

«Μπορεί να υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά δεν θυμάμαι να κατάφεραν να συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» πρόσθεσε στην συνέντευξη του ο δημοσιογράφος. Να θυμίσουμε εξάλλου ότι η Britney Spears είχε αναφερθεί στο παρελθόν για την σχέση της με τον πρίγκιπα λέγοντας μάλιστα «αντάλλασσαν emails για λίγο και ότι υποτίθεται ότι εκείνος θα πήγαινε να τη δει κάπου, αλλά δεν τα κατάφερε».

Πηγή: Must