Αεροσυνοδός κατηγορεί τον Ίλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση

Αεροσυνοδός κατηγορεί τον Ίλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση

Δημοσίευμα του «Business Insider» ισχυρίζεται ότι ο Ίλον Μασκ πρότεινε στην αεροσυνοδό που δεν κατονομάζεται, να κάνουν σεξ αφού πρώτα της αποκάλυψε τον… ανδρισμό του και στη συνέχεια προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα να του κάνει «ερωτικό μασάζ». Οι ισχυρισμοί αυτοί διατυπώνονται σε έγγραφα που υπογράφει ανώνυμα μία φίλη της αεροσυνοδού.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι ο Μασκ είχε προσφέρει στην αεροσυνοδό του 250.000 δολάρια για να «της κλείσει το στόμα» το 2018- δηλαδή δύο χρόνια αφότου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το 2016, ο επιχειρηματίας της έτριψε το πόδι ενώ πρώτα της έδειξε το «πέος του σε στύση», όπως λέει. Στη συνέχεια, ο Μασκ φέρεται να ζήτησε από την αεροσυνοδό να κάνουν σεξ, τάζοντάς της πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα…άλογο.

Η αεροσυνοδός εκμυστηρεύτηκε επίσης στη φίλη της ότι, αφού πήρε τη δουλειά στην SpaceX, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια ως μασέζ για να μπορεί να «χαλαρώνει» τον Ίλον Μασκ. Κάποια στιγμή, ο επιχειρηματίας της ζήτησε να επισκεφθεί την καμπίνα του κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Λονδίνο, για να του κάνει «μασάζ σε όλο το σώμα».

Όταν έφθασε στην καμπίνα, η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο Μασκ ήταν «εντελώς γυμνός» και καλυμμένος με ένα σεντόνι. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο Μασκ της αποκάλυψε τα γεννητικά του όργανα και, αφού την άγγιξε στο πόδι, της ζήτησε να «κάνουν περισσότερα», τάζοντάς της το άλογο και άλλα ανταλλάγματα. Η αεροσυνοδός, που έχει αδυναμία στην ιππασία, αρνήθηκε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά και συνέχισε το μασάζ.

Ο ίδιος ο Μασκ κατέφυγε στο Twitter για να σχολιάσει τις «ποταπές», όπως τις χαρακτήρισε, κατηγορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως εν μέσω της προσπάθειας εξαγοράς του Twitter από τον ίδιο, για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: skai.gr