Αντιδράσεις για τον ανορθόδοξο τρόπο που θήλασε το μωρό της Αυστραλή Ολυμπιονίκης (φωτό) 

Αντιδράσεις για τον ανορθόδοξο τρόπο που θήλασε το μωρό της Αυστραλή Ολυμπιονίκης (φωτό) 

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Αυστραλής Ολυμπιονίκη Τόρα Μπράιτ να θηλάσει το μωρό της με ένα… ιδιαίτερα ανορθόδοξο τρόπο! 

Η Μπράιτ, μία από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες του snowboarding στη χώρα της, με διακρίσεις στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις (μεταξύ άλλων χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2010 στο Βανκούβερ και αργυρό στο Σότσι τέσσερα χρόνια αργότερα) έκανε πριν από μία εβδομάδα μια ανάρτηση στο πλαίσιο της Ημέρας της Μητέρας. Αυτή περιλάμβανε και μία φωτογραφία που την έδειχνε να θηλάζει το 10 μηνών αγοράκι της στον κήπο τους σπιτιού της μόνο με ένα εσώρουχο και κάνοντας κατακόρυφο με στήριξη στο κεφάλι.

Στη λεζάντα της επίμαχης ανάρτησης η 34χρονη ανέφερε ότι η μητρότητα απελευθέρωσε κάτι μέσα της. «Η προσευχή μου για όλες τις μητέρες, τώρα και στο μέλλον, είναι να ακούγονται, να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και να ενθαρρύνονται να ακολουθούν τη διαίσθησή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αυστραλή αθλήτρια.

Η φωτογραφία του θηλασμού προσέλκυσε χιλιάδες θετικά σχόλια, αλλά και κάποια αρνητικά: «ο θηλασμός είναι ανάμεσα σε μια μητέρα και το παιδί της. Αυτό είναι υπερβολικό» ανέφερε ένα σχόλιο κατηγορώντας την Μπράιτ ότι χρησιμοποιεί αυτήν την προσωπική στιγμή για να κερδίσει likes. «Δεν έχουν να κάνουν όλα μ' εσένα, χρυσή μου. Τάισε φυσιολογικά το παιδί σου» έγραφε ένας άλλος χρήστης.

 «Η ανάγνωση μερικών από τα σχόλια με στενοχώρησαν» ανέφερε η Τόρα Μπράιτ σε ανάρτησή της στο Instagram Stories.

«Δήλωση αποποίησης ευθυνών: αυτή δεν είναι μια βιώσιμη πρακτική θηλασμού!», έγραψε χιουμοριστικά  σε νέα της ανάρτηση. «Στο δικό μου κόσμο οι μητέρες πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη (αρκετά δύσκολη είναι η ζωή μας). Αγκαλιάστε την εκκεντρικότητά σας και βρείτε τη χαρά ακόμα και στις σκ@τά στιγμές της μητρότητας» τόνισε.
 
Σύμφωνα με την Μπράιτ, καμία μητέρα δεν είναι ίδια με την άλλη, και δεν υπάρχει σωστό και λάθος. «Η μητρότητα είναι αγνή. Μόλις πρόσφατα ξεκίνησα να αισθάνομαι wonder woman επειδή μπήκα στην ιερή λέσχη των μητέρων. Τρέφω μονάχα σεβασμό για όλες τις μητέρες» επισήμανε.

«Δεν ψάχνω έπαινο. Δεν χρειάζομαι ποτέ επαίνους των ξένων», συνέχισε η 34χρονη. «Περπατώ αυτή τη γη στο ρυθμό του δικού μου τυμπάνου». 

 

Πηγή: 7news.com.au