Follow Όλοι Μαζί Μπορούμε on Facebook


 
/Οι Επιζήσαντες

Οι Επιζήσαντες

 

ESCAPE FROM BEAR MOUNTAIN : Το καλοκαίρι του 2010 δύο φίλοι από το Τέξας, ο Gary Nall και ο Dave Akers αποφάσισαν να εξερευνήσουν από ψηλά τον απομονωμένο παγετώνα Knick στην Αλάσκα, χρησιμοποιώντας το αεροσκάφος Cessna του Dave. Ξαφνικά όμως βρέθηκαν σε κενά αέρος, κι έτσι το αεροσκάφος τους συνετρίβη στην πλαγιά του βουνού. Σοβαρά τραυματισμένοι και οι δυο, και στη μέση μιας περιοχής γεμάτης αρκούδες, οι δύο φίλοι θα αναγκαστούν να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να μείνουν ζωντανοί... την Κυριακή 30/08!

Κυριακή23:30
/NCIS Los Angeles

NCIS Los Angeles

 

5ος κύκλος, επεισόδιο 1 : "ASCENSION"
Η πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς βρίσκει τον Sam και τον Deeks να αναρρώνουν ακόμα από την ομηρία τους. Τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα που έχουν υποστεί θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Εν τω μεταξύ, κι άλλες ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς η ομάδα του NCIS Los Angeles προσπαθεί να εντοπίσει μια παρτίδα κλεμμένα πυρηνικά όπλα... την Τρίτη 01/09!

Τρίτη23:59
/Hawaii Five-0

Hawaii Five-0

 

3ος κύκλος, επεισόδιο 24 : "Aloha. Malama Pono"
Η CIA αναθέτει στην ομάδα να εξιχνιάσει μια υπόθεση ενός επικίνδυνου δολοφόνου ο οποίος βρίσκεται στο νησί. Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου, κλείνει με την συγκλονιστική ανακάλυψη που κάνει ο McGarrett μετά από μια επίσκεψη στις φυλακές... ξημερώματα Τετάρτης 02/09!

Τετάρτη01:00
/Hawaii Five-0

Hawaii Five-0

 

4ος κύκλος, επεισόδιο 1 : Στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου, ο McGarrett και ο Wo Fat έχουν μόλις καταφέρει να δραπετεύσουν από τα χέρια της τρομοκρατικής οργάνωσης NLM, παίρνοντας μαζί και ένα μέλος τους. Μόλις φέρνουν το μέλος της NLM στα γραφεία τους για ανάκριση, οι υπόλοιποι τρομοκράτες εισβάλλουν με όπλα, σκοτώνουν τον όμηρό τους που κρατείται από τα μέλη της Hawaii Five-0 και παραδίνονται στην αστυνομία. Λίγο μετά, ο McGarrett λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον αρχηγό της NLM, ο οποίος τον πληροφορεί ότι κρατά όμηρο την Catherine και δε θα την αφήσει ελεύθερη αν δεν απελευθερωθούν ταυτόχρονα και τα μέλη της δικής του ομάδας που μόλις συνελήφθησαν... ξημερώματα Πέμπτης 03/09! Γκεστ σταρ σ’ αυτό το επεισόδιο, ο Henry Ian Cusick, γνωστός από τη σειρά Lost.

Πέμπτη01:00
/Criminal Minds

Criminal Minds

 

7ος κύκλος, επεισόδιο 1 : Η ομάδα BAU βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, σχετικά με τις ενέργειες των μελών της αμέσως μετά το θάνατο της Prentiss. Μια βοήθεια από απροσδόκητη πηγή ίσως τους βοηθήσει να αποφύγουν όλες τις συνέπειες και να διατηρήσουν την ενότητα της ομάδας τους... την Παρασκευή 04/09!

Παρασκευή23:15

Μη Χάσετε...

Παίζει τώρα...

Live
Happy Traveller
 

Προσεχώς

Hawaii Five-0 3ος κύκλος
... καθημερινά στη 01.00 στον ΣΚΑΪ!
Hot Seat
Θέλετε να παίξετε και εσείς στο Hot Seat? Δηλώστε συμμετοχή www.skai.gr/tv/hotseat
CSI Miami 9ος κύκλος
... προσεχώς στον ΣΚΑΪ!
Ένα τραπέζι Ελλάδα
... έρχεται με νέα επεισόδια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Οι Επιζήσαντες
... κάθε Κυριακή στις 23:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Chef στον αέρα
... προσεχώς στον ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Πρώτη Γραμμή
Καθημερινά στις 06:00
Τώρα
Καθημερινά στις 10:00
NEWSROOM
Καθημερινά στις 16:00
ΣΚΑΪ στις 6
Καθημερινά στις 18:00
Ακραίως
Κάθε Κυριακή στις 10:30
Γεύσεις στη Φύση (Ε)
Κάθε Κυριακή στις 14:00
Ζω καλύτερα
Κάθε Σάββατο στις 15:00
Happy Traveller
Κάθε Κυριακή στις 19:00
Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά
Σάββατο-Κυριακή στις 06:30
Share: