/NYC 22

NYC 22

 

επεισόδιο 3-4 : Η White House και ο Jackpot ανακαλύπτουν ένα μυστικό κατά τη διάρκεια ανάκρισης ενός πολίτη που εμπόδισε την εξέλιξη μιας ληστείας σε τράπεζα. Ακόμη, ο Kenny και ο Lazarus προσπαθούν να εντοπίσουν έναν ύποπτο που απειλεί ότι θα ανατινάξει μια βόμβα σε δημόσιο μέρος. Η Tonya και η White House βοηθούν ένα χαμένο αγοράκι να βρει τη μαμά του και ο Ahmad με τον Jackpot μεταφέρουν ένα βαν με κρατουμένους όταν αυτό ξαφνικά παθαίνει μηχανική βλάβη... Μ. Σάββατο 19/04.

Σάββατο19:00
/Ben Hur

Ben Hur

 

επεισόδιο 2 : Ο Μπεν Χουρ, γόνος πλούσιας οικογένειας, συναντιέται ξανά έπειτα από καιρό με τον Μεσάλα, ο οποίος τώρα είναι μέλος της φρουράς της Ιερουσαλήμ. Μετά από ένα παράξενο γύρισμα της μοίρας, οι δύο φίλοι καταλήγουν εχθροί! Έπειτα από πολλές περιπέτειες ο Μπεν Χουρ ξαναγυρίζει στην Ιουδαία, αυτή τη φορά γεμάτος πλούτη και με έναν μόνο σκοπό: να σκοτώσει τον Μεσάλα για να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειάς του. Έτσι, η αρχέγονη λαχτάρα του ανθρώπου για εξουσία, αγάπη, τιμή και εκδίκηση θα καταλήξει σε μια συγκλονιστική αρματοδρομία ...μέχρι θανάτου. Θα μπορέσουν οι δύο παλιοί φίλοι να ξεχάσουν το μίσος που έχει δηλητηριάσει τις καρδιές τους και να συμφιλιωθούν ξανά προτού να είναι πολύ αργά;... Μ. Σάββατο 19/04.

Σάββατο22:00
/Ο Κόσμος Ανάποδα

Ο Κόσμος Ανάποδα

 

Η Σοφία Τσίπα με την παρέα της δίνουν το ρυθμό στο πιο απίθανο Πασχαλιάτικο πάρτυ: Ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο πάντα νέος Κώστας Βουτσάς, ο Χάρης Ρώμας, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Μάριος Αθανασίου, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Αλίκη Κατσαβού και η Άσπα Θεοφίλου, τραγουδούν, χορεύουν και διώχνουν τη μιζέρια μακριά σ' ένα απίθανο, χορταστικό Πασχαλινό ξεφάντωμα!
Ο Κόσμος Ανάποδα... Μ. Σάββατο 19/04.

Σάββατο23:59
/Οι γαμπροί της ευτυχίας

Οι γαμπροί της ευτυχίας

 

Ο Βαγγέλης σοφίζεται διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να αποκαταστήσει τη μεγαλύτερη και άσχημη αδερφή του, Ευτυχία. Κανένας όμως από τους υποψήφιους δεν δέχεται να την παντρευτεί. Ο Μένιος έρχεται να την συναντήσει αλλά το "ταμπεραμέντο" της Ευτυχίας δεν καταφέρνει να υπερισχύσει της ασχήμιας της. Μια μέρα ο Μένιος μαθαίνει ότι η Ευτυχία είναι κάτοχος μεγάλης περιουσίας και αποφασίζει να πει το πολυπόθητο ναι. Τυχαία όμως γνωρίζεται με την ανιψιά του Βαγγέλη και της Ευτυχίας και τα πράγματα μπερδεύονται... Κυριακή του Πάσχα 20/04!

Κυριακή22:00
/Η Αλήθεια πίσω από τη χαμένη Ατλαντίδα

Η Αλήθεια πίσω από τη χαμένη Ατλαντίδα

 

Η Ατλαντίδα που περιγράφει ο φιλόσοφος Πλάτωνας παραμένει μέχρι και σήμερα ένα μυστήριο! Το Truth Behind βουτάει όσο πιο βαθιά μπορεί και εξετάζει τις ιστορικές μαρτυρίες, τα επιστημονικά πειράματα αλλά και την ακαδημαϊκή άποψη για την Ατλαντίδα. Για να ανακαλύψουμε την πραγματική ιστορία της χαμένης Ατλαντίδος θα περιηγηθούμε στις Μπαχάμες, στο Μαϊάμι, στην Σαντορίνη αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο της Κρήτης... Κυριακή του Πάσχα 20/04!

Κυριακή23:30

Μη Χάσετε...

 

Προσεχώς

Game of Thrones
... το 10ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, σε ΠΡΩΤΗ προβολή τη Δευτέρα 21/04, στον ΣΚΑΪ!
Ben Hur
... σε ΠΡΩΤΗ προβολή Μ. Παρασκευή 18/04, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
CSI Νέα Υόρκη 9ος κύκλος
... σε ΠΡΩΤΗ προβολή Δευτέρα του Πάσχα 21/04, στον ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Μαγειρεύω Οικονομικά
Σάββατο στις 15:30
Γεύσεις στη Φύση (Ε)
Σάββατο στις 11:00
Γλυκές Αλχημείες (Ε)
Κυριακή στις 20:00
Traction (E)
Σάββατο στις 14:00
Joy (Ε)
Σάββατο στις 17:00
Στην Πράξη
Κυριακή στις 13:30
Ελλήνων Γεύσεις
Σάββατο στις 14:45
Chef στον αέρα (Ε)
Καθημερινά στις 17:30
Ο Κόσμος Ανάποδα
Σάββατο στις 23:59
Share: