/Hawaii Five-0

Hawaii Five-0

 

2ος κύκλος, επεισόδιο 16 : "I Helu Pu"
Η ομάδα 5-0 εμπλέκεται σε μία υπόθεση που παραλίγο να δημιουργήσει διεθνές διπλωματικό επεισόδιο. Ο Κυβερνήτης Denning είναι τόσο δυσαρεστημένος και σε τόσο δύσκολη θέση ώστε τώρα απειλείται το μέλλον τόσο της ομάδας όσο και η δουλειά του καθενός ξεχωριστά... την Πέμπτη 24/04!

Πέμπτη20:00
/CSI Νέα Υόρκη

CSI Νέα Υόρκη

 

9ος κύκλος, επεισόδιο 4 : "UNSPOKEN"
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του πολιτικού Grant Hamilton, κάποιος άγνωστος καταφέρνει να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει προς το μέρος του, τραυματίζοντας και αυτόν και τη Lindsey από την ομάδα του CSI Νέα Υόρκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, καθώς ο δράστης απομακρυνόταν πέταξε το όπλο του στα σκουπίδια. Εκεί όμως το βρήκε ένα μικρό παιδί, το οποίο κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε έναν συνομήλικό του. Έτσι, ο Mac και οι υπόλοιποι ξεκινούν αγώνα δρόμου για να βρουν το δράστη, προτού χτυπήσει ξανά... την Πέμπτη 24/04!

Πέμπτη22:15
/The Good Wife

The Good Wife

 

4ος κύκλος, επεισόδιο 3+4 : Ο Will και η Alicia αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση δύο νεαρών επιχειρηματιών που αντιδικούν με τους υπεύθυνους μιας διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης.Εν τω μεταξύ, ο Eli μαθαίνει ότι μια δημοσιογράφος που ετοιμάζει ένα αφιέρωμα για την οικογένεια Florick πρόκειται να αποκαλύψει ακόμα μια απιστία του Peter. Στη συνέχεια, η Alicia αναλαμβάνει την υπόθεση ενός φοιτητή που έχασε τη ζωή του σε ένα φοιτητικό πάρτι, απ’ ό,τι φαίνεται εξαιτίας μιας σκληρής «τελετής μύησης» στην οποία τον υπέβαλαν οι συμφοιτητές του. Η Kalinda και η Alicia δουλεύουν μαζί με τον Eli για να διαλύσουν τις φήμες για τη νέα απιστία του Peter... την Πέμπτη 24/04!

Πέμπτη23:15
/Violetta

Violetta

 

επεισόδιο 29 : Ο Τόμας είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Λεόν ήταν αυτός που χάλασε το ραντεβού του με τη Βιολέτα. Της ζητά να ξαναβγούν, όμως εκείνη απαντά ότι είναι αποφασισμένη να μείνει μόνη προς το παρόν. Η Λουντμίλα, μαζί με τη Νάτα και το Λεόν σκαρφίζονται ένα ακόμη σχέδιο για να απομακρύνουν ακόμη περισσότερο τον Τόμας και τη Βιολέτα. Μαγνητοσκοπούν κρυφά ένα βίντεο με τον Λεόν και τη Βιολέτα να μιλούν και να γελάνε μαζί, και το ανεβάζουν στο ίντερνετ. Ο Μάξι δείχνει το βίντεο στον Τόμας, ο οποίος πάει αμέσως στο σπίτι της Βιολέτας να τη ρωτήσει γιατί δεν παραδέχεται ότι έχει σχέση με τον Λεόν. Εκείνη αρνείται τα πάντα, ώσπου εμφανίζεται ο πατέρας της και πετά τον Τόμας έξω από το σπίτι... την Παρασκευή 25/04!

Παρασκευή16:00
/Blue Bloods

Blue Bloods

 

3ος κύκλος, επεισόδιο 2-3 : Ο Danny και η Jackie προσπαθούν να ανακαλύψουν γιατί μια γυναίκα που αρχικά κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό της πρόσωπο, στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της και είπε πως είχε απλά ένα ατύχημα. Όπως θα μάθουν στην πορεία της έρευνας, η γυναίκα διατηρούσε κρυφά σχέση με ένα υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο, που είναι ταυτόχρονα και φίλος του Frank. Ακόμη, ο Danny αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση της δολοφονίας δύο ανδρών που στο παρελθόν είχαν καταδικαστεί για τον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας. Εν τω μεταξύ, η Erin έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώην σύζυγό της στο δικαστήριο, και οι εντάσεις ανεβαίνουν επικίνδυνα... την Παρασκευή 25/04!

Παρασκευή23:15

Μη Χάσετε...

Παίζει τώρα...

Live
ΣΚΑΪ στις 6
 

Προσεχώς

The Borgias 2ος κύκλος
... ο 2ος κύκλος σε ΠΡΩΤΗ προβολή τη Δευτέρα 28/04, στον ΣΚΑΪ!
Dexter 6ος κύκλος
... ο 6ος κύκλος σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Ο Μακελάρης της Νορβηγίας
... σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Τώρα
Καθημερινά στις 10:00
Γεύσεις στη Φύση
Κάθε Κυριακή στις 14:15
Γλυκές Αλχημείες
Κάθε Κυριακή στις 20:00
Traction (E)
Σάββατο στις 05:00
Joy
Σάββατο-Κυριακή στις 17:00
Στην Πράξη
Κάθε Κυριακή στις 13:30
Ελλήνων Γεύσεις
Κάθε Κυριακή στις 15:15
Chef στον αέρα (Ε)
Καθημερινά στις 16:50
Ο Κόσμος Ανάποδα
Κυριακή στις 16:00
Share: