Follow Euranet Plus Greece on Facebook


 
/Grey 's Anatomy

Grey 's Anatomy

 

2ος κύκλος, επεισόδιο 25-26 : Ο 2ος κύκλος της σειράς κλείνει με ένα τριπλό επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα και ένταση. Στο πρώτο μέρος του, θα δούμε πως θα συνεργαστούν μεταξύ τους γιατροί που δεν έχουν δουλέψει ξανά μαζί: η Meredith με την Callie, και ο George με τον Derek. Εν τω μεταξύ, ο Burke και η Izzie συνεχίζουν να ψάχνουν μόσχευμα για τη μεταμόσχευση καρδιάς που χρειάζεται ο Denny. Στο 2o μέρος του φινάλε του κύκλου, η Izzie φροντίζει μαζί με τον George τον Denny, ο οποίος χρειάζεται μεταμόσχευση επειγόντως. Η Christina βρίσκεται ξαφνικά υπεύθυνη ολόκληρης της Εντατικής, ενώ ο Derek νιώθει μεγάλη πίεση καθώς κρατά τη ζωή ενός φιλικού προσώπου στα χέρια του... την Κυριακή 21/09!

Κυριακή17:00
/LIFE Insects

LIFE Insects

 

Τα έντομα αποτελούν το είδος με τη μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε άλλο στον πλανήτη. Γι αυτά, τα κλειδί της επιβίωσης είναι η ικανότητά τους να μεταμορφώνονται: διαθέτουν τρομερά όπλα, αλλά ταυτόχρονα είναι ικανά να εκφράσουν και εκπληκτική τρυφερότητα. Πετάμε στον ουρανό του Μεξικό μαζί με εκατομμύρια πεταλούδες, γινόμαστε μάρτυρες της απίστευτης χημικής επίθεσης του σκαθαριού στους εχθρούς του, παρακολουθούμε γιγάντιες μέλισσες σε μια μάχη έως θανάτου για χάρη των θηλυκών της κυψέλης, κατεβαίνουμε στο ύψος των μυρμηγκιών για να περπατήσουμε στις τεράστιες στρατιές τους και περνάμε μια μέρα γεμάτη κινδύνους ακολουθώντας λιβελούλες... την Κυριακή 21/09!

Κυριακή20:00
/Πριν την καταστροφή

Πριν την καταστροφή

 

PEARL HARBOUR : Ένα ήσυχο κυριακάτικο πρωινό του 1941, το καμάρι του ναυτικού των ΗΠΑ αγκυροβόλησε στο παραδεισένιο νησί της Χαβάης ...μακριά από τον πόλεμο στην Ευρώπη. Η ηρεμία δεν κράτησε όμως για πολύ αφού η Ιαπωνική αεροπορία επιτέθηκε στον Αμερικανικό στόλο που βρισκόταν αγκυροβολημένος στο Πέρλ Χάρμπορ... εκεί σκοτώθηκαν χιλιάδες Αμερικανοί... κάτι που οδήγησε τις ΗΠΑ σε εμπλοκή στον Β παγκόσμιο πόλεμο και κάπως έτσι τέλειωσε και η ουδέτερη στάση που κρατούσαν μέχρι πρότινος οι ΗΠΑ. Το Seconds From Disaster ρίχνει μια άλλη ματιά σε ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν την παγκόσμια ιστορία... την Κυριακή 21/09!

Κυριακή23:15
/Deadly Women

Deadly Women

 

Το ντοκιμαντέρ ερευνά τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν αυτές τις γυναίκες στο έγκλημα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι παρασύρονται κατά κύριο λόγο από θυμό και ένταση, η αιτία στις γυναίκες είναι συνήθως πιο περίπλοκη... την Κυριακή 21/09!

Κυριακή23:59
/Under the Dome

Under the Dome

 

1ος κύκλος, επεισόδιο 1 : Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Chester’s Mill βρίσκονται ξαφνικά παγιδευμένοι κάτω από έναν γιγάντιο, αόρατο θόλο, χωρίς καμία διέξοδο. Ένα αεροπλάνο που πετούσε πάνω από την περιοχή συγκρούεται με τον θόλο και γίνεται κομμάτια, με αποτέλεσμα τα συντρίμμια να τραυματίσουν ένα νεαρό αγόρι. Ωστόσο κι άλλοι άνθρωποι θα επηρεαστούν άμεσα από την επαφή τους με το θόλο: η νεαρή Norrie παθαίνει την πρώτη της επιληπτική κρίση μέσα σε ένα αυτοκίνητο που πλησιάζει στην περιοχή, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Duke δέχεται μια ηλεκτρική εκκένωση μόλις αγγίζει το θόλο, με αποτέλεσμα ο βηματοδότης του να εκραγεί... τη Δευτέρα 22/09!

Δευτέρα22:15

Μη Χάσετε...

Παίζει τώρα...

Live
Ιστορίες Γης
 

Προσεχώς

Grey 's Anatomy 2ος κύκλος
... καθημερινά στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Under the Dome
... έρχεται σε ΠΡΩΤΗ προβολή τη Δευτέρα 22/09, στον ΣΚΑΪ!
Elementary
... έρχεται σε ΠΡΩΤΗ προβολή τη Δευτέρα 22/09, στον ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Πρώτη Γραμμή
Καθημερινά στις 06:00
Τώρα
Καθημερινά στις 10:00
Αταίριαστοι
Καθημερινά στις 12:00
Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά
Σάββατο-Κυριακή στις 06:30
Γλυκές Αλχημείες (Ε)
Σάββατο-Κυριακή στις 19:00
Γεύσεις στη Φύση (Ε)
Κάθε Κυριακή στις 14:00
Ελλήνων Γεύσεις (Ε)
Κάθε Σάββατο στις 15:45
Ιστορίες Γης
Κάθε Κυριακή στις 13:00
Ο Κόσμος Ανάποδα (Ε)
Κάθε Κυριακή στις 15:00
Share: