Follow SKAI.gr on Facebook

Advertisement

 
/Grey 's Anatomy

Grey 's Anatomy

 

4ος κύκλος, επεισόδιο 7+8 : Η χημεία ανάμεσα στον George και την Izzie περνά δοκιμασίες, ενώ ο Derek ζητά από τη Meredith βαθύτερη επικοινωνία πέρα από τη σαρκική επαφή. Ο Mark συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να ερωτεύεται μια συνάδελφο. Τέλος, η θέση της Callie ως προϊσταμένη κινδυνεύει, καθώς διαρκώς δίνει δικές της δουλειές στην Bailey. Ακόμη, ένα σχολικό λεωφορείο εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα, και το νοσοκομείο γεμίζει ακόμα μια φορά με τραυματίες... την Τρίτη 21/10!

Τρίτη19:00
/NCIS Los Angeles

NCIS Los Angeles

 

5ος κύκλος, επεισόδιο 7 : "THE LIVELONG DAY"
Η ομάδα του NCIS Los Angeles προσπαθεί να προλάβει μια ασυνήθιστη τρομοκρατική ενέργεια. Ένας πρώην υπάλληλος του σιδηροδρόμου καταλαμβάνει ένα τρένο και αλλάζει τη διαδρομή του, για να κάνει γνωστό στον κόσμο ότι η σιδηροδρομική εταιρία μεταφέρει επικίνδυνα χημικά μέσα από κατοικημένες περιοχές χωρίς να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των κατοίκων. Όπως θα μάθουμε όμως στην πορεία, πίσω από τις ενέργειες του υπαλλήλου κρύβεται κάποιος άλλος: ένας εγκέφαλος με ένα πολύ σκοτεινό σχέδιο... την Τρίτη 21/10!

Τρίτη22:15
/Elementary

Elementary

 

1ος κύκλος, επεισόδιο 22 : "RISK MANAGEMENT (PART 1)"
Ο Sherlock συμφωνεί να αναλάβει μια υπόθεση που του αναθέτει ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο Moriarty, γιατί πιστεύει πως ίσως έτσι μπορέσει να φτάσει στον πραγματικό κύριο Μ. Στο μεταξύ, ο Gregson προσπαθεί να πείσει την Joan να αφήσει τη δύσκολη δουλειά που έχει διαλέξει και να γυρίσει πίσω στη ζωή της συμβούλου απεξάρτησης... την Τρίτη 21/10!
Στο πρώτο μέρος αυτού του τριπλού επεισοδίου εμφανίζεται ως γκεστ η Natalie Dormer (Margaery Tyrell στη σειρά Game of Thrones) στο ρόλο της πρώην αγαπημένης του Sherlock.

Τρίτη23:15
/Dexter

Dexter

 

7ος κύκλος, επεισόδιο 5 : "SWIM DEEP"
Η LaGuerta έχει σοβαρές υποψίες ότι ο Bay Harbor Butcher είναι ακόμη ελεύθερος. Έτσι, μοιράζεται τις υποψίες της με την Debra, η οποία αμέσως προσφέρει τη βοήθειά της για να τον ανακαλύψουν. Εν τω μεταξύ, ο Dexter έρχεται σε επαφή με τη Hannah McKay, συνεργό και πρώην σύντροφο του Wayne Randall, προκειμένου να τον οδηγήσει στις σορούς κάποιων θυμάτων του ζευγαριού. Σύντομα ο Dexter θα ανακαλύψει πως η Hannah κρύβει ένα μεγάλο μυστικό... τηνΤρίτη 21/10!

Τρίτη23:59
/The Borgias

The Borgias

 

3ος κύκλος, επεισόδιο 5 : "THE WOLF AND THE LAMB"
Ο Καίσαρας βρίσκεται στη Γαλλία σε διπλωματική αποστολή, η οποία στέφεται με απόλυτη επιτυχία: χάρη στις συμβουλές του παλιού του δάσκαλου, του Μακιαβέλι, καταφέρνει να κερδίσει τη φιλία του Αρχιεπίσκοπου D’ Amboise, να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μια σύζυγο ευγενούς καταγωγής, και να αποσπάσει υπόσχεση στρατιωτικής συνεργασίας ενάντια στους εχθρούς του Πάπα. Εν τω μεταξύ, η Λουκρητία ταξιδεύει στη Νάπολη συνοδεία του συζύγου της, ενώ ο Βασιλιάς Φερδινάνδος ακόμη δε δέχεται να αναγνωρίσει το γιο της ως ευγενή. Έτσι, η Λουκρητία αποφασίζει να τον σκοτώσει με δηλητηριώδη μανιτάρια... την Τετάρτη 22/10!

Τετάρτη23:59

Μη Χάσετε...

Παίζει τώρα...

Live
Πρώτη Γραμμή
 

Προσεχώς

Grey 's Anatomy 4ος κύκλος
... καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
NCIS Los Angeles 5ος κύκλος
... καθημερινά σε ΠΡΩΤΗ προβολή στον ΣΚΑΪ!
Criminal Minds
... έρχεται σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Σαν το σκύλο με τη γάτα
... κάθε Σάββατο στις 14.45,στον ΣΚΑΪ!
1000 μίλια γεύσεις
... έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Chef στον αέρα
... ΝΕΑ επεισόδια από τη Δευτέρα 13/10, στον ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Πρώτη Γραμμή
Καθημερινά στις 06:00
Τώρα
Καθημερινά στις 10:00
Αταίριαστοι
Καθημερινά στις 12:00
Αυτά είναι...
Καθημερινά στις 15:00
Γλυκές Αλχημείες
Κάθε Σάββατο στις 19:00
Γεύσεις στη Φύση
Κάθε Κυριακή στις 14:00
Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά
Σάββατο-Κυριακή στις 06:30
JoinUs
Σάββατο-Κυριακή στις 17:00
Ιστορίες Γης
Κυριακή στις 15:00
Share: