Follow SKAI.gr on Facebook

Advertisement

 
/Grey 's Anatomy

Grey 's Anatomy

 

4ος κύκλος, επεισόδιο 5-6 : Μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις για τους γιατρούς και τους ειδικευόμενους του νοσοκομείου: ο Alex δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη από μια παλιά ασθενή, ενώ η Meredith είναι πεπεισμένη ότι την έχουν στοιχειώσει οι στάχτες της μητέρας της. Η Cristina αντιμετωπίζει περιφρόνηση από ένα χειρουργό που θαυμάζει πολύ, ενώ η Callie αποκαλύπτει στους άλλους γιατρούς το παρελθόν του George με την Izzie. Ακόμη, ο γάμος του Richard περνάει εδώ και καιρό πολλά σκαμπανεβάσματα, κι έτσι στρέφεται στους άλλους χειρουργούς για παρηγοριά, ζητώντας τους να οργανώσουν μια «έξοδο μεταξύ κυρίων». Τέλος, η Cristina και η Izzie μαλώνουν επειδή θέλουν να αναλάβουν τα ίδια περιστατικά... τη Δευτέρα 20/10!

Δευτέρα19:00
/NCIS Los Angeles

NCIS Los Angeles

 

5ος κύκλος, επεισόδιο 6 : "BIG BROTHER"
H CIA, το FBI και η ομάδα του NCIS Los Angeles αναλαμβάνουν να λύσουν από κοινού μια υπόθεση τρομοκρατίας αλλά αποτυγχάνουν γιατί οι υπολογιστές τους δέχονται επίθεση από χάκερς. Ακολουθώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη των χάκερς, o Callen οδηγείται σε μια δεκαπεντάχρονη μαθήτρια ιδιωτικού σχολείου. Έτσι, αποφασίζει να μπει στο σχολείο υποδυόμενος τον αναπληρωτή καθηγητή, ώστε να παρακολουθήσει τις κινήσεις της μαθήτριας και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις κινήσεις της... τη Δευτέρα 20/10!

Δευτέρα22:15
/Elementary

Elementary

 

1ος κύκλος, επεισόδιο 21 : "A LANDMARK STORY"
O Sherlock συνεχίζει το κυνήγι του για τον Moriarty. Ο Sebastian Moran του αποκαλύπτει πως ο Van Der Wall, ένας άνδρας που είχε θεωρηθεί νεκρός από καρδιακή προσβολή, ήταν στη λίστα που του είχε δώσει ο Moriarty με τους ανθρώπους που θα πρέπει να πεθάνουν. Αν ο Sherlock μπορέσει να βρει ποιος σκότωσε τον Van Der Wall, θα οδηγηθεί και στα ίχνη του Moriarty... τη Δευτέρα 20/10!

Δευτέρα23:15
/Dexter

Dexter

 

7ος κύκλος, επεισόδιο 5 : "SWIM DEEP"
Η LaGuerta έχει σοβαρές υποψίες ότι ο Bay Harbor Butcher είναι ακόμη ελεύθερος. Έτσι, μοιράζεται τις υποψίες της με την Debra, η οποία αμέσως προσφέρει τη βοήθειά της για να τον ανακαλύψουν. Εν τω μεταξύ, ο Dexter έρχεται σε επαφή με τη Hannah McKay, συνεργό και πρώην σύντροφο του Wayne Randall, προκειμένου να τον οδηγήσει στις σορούς κάποιων θυμάτων του ζευγαριού. Σύντομα ο Dexter θα ανακαλύψει πως η Hannah κρύβει ένα μεγάλο μυστικό... τηνΤρίτη 21/10!

Τρίτη23:59
/The Borgias

The Borgias

 

3ος κύκλος, επεισόδιο 5 : "THE WOLF AND THE LAMB"
Ο Καίσαρας βρίσκεται στη Γαλλία σε διπλωματική αποστολή, η οποία στέφεται με απόλυτη επιτυχία: χάρη στις συμβουλές του παλιού του δάσκαλου, του Μακιαβέλι, καταφέρνει να κερδίσει τη φιλία του Αρχιεπίσκοπου D’ Amboise, να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μια σύζυγο ευγενούς καταγωγής, και να αποσπάσει υπόσχεση στρατιωτικής συνεργασίας ενάντια στους εχθρούς του Πάπα. Εν τω μεταξύ, η Λουκρητία ταξιδεύει στη Νάπολη συνοδεία του συζύγου της, ενώ ο Βασιλιάς Φερδινάνδος ακόμη δε δέχεται να αναγνωρίσει το γιο της ως ευγενή. Έτσι, η Λουκρητία αποφασίζει να τον σκοτώσει με δηλητηριώδη μανιτάρια... την Τετάρτη 22/10!

Τετάρτη23:59

Μη Χάσετε...

Παίζει τώρα...

Live
Πρώτη Γραμμή
 

Προσεχώς

Grey 's Anatomy 4ος κύκλος
... από την Πέμπτη 16/10, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
NCIS Los Angeles 5ος κύκλος
... καθημερινά σε ΠΡΩΤΗ προβολή στον ΣΚΑΪ!
Criminal Minds
... έρχεται σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Σαν το σκύλο με τη γάτα
... έρχεται το Σάββατο 18/10 στον ΣΚΑΪ!
1000 μίλια γεύσεις
... έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Chef στον αέρα
... ΝΕΑ επεισόδια από τη Δευτέρα 13/10, στον ΣΚΑΪ!
 

Eλληνικές Παραγωγές

Πρώτη Γραμμή
Καθημερινά στις 06:00
Τώρα
Καθημερινά στις 10:00
Αταίριαστοι
Καθημερινά στις 12:00
Αυτά είναι...
Καθημερινά στις 15:00
Γλυκές Αλχημείες
Κάθε Σάββατο στις 19:00
Γεύσεις στη Φύση
Κάθε Κυριακή στις 14:00
Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά
Σάββατο-Κυριακή στις 06:30
JoinUs
Σάββατο-Κυριακή στις 17:00
Ιστορίες Γης
Κάθε Κυριακή στις 15:00
Share: