Νέο χτύπημα για Χάρι και Μέγκαν: Απορρίφθηκε η αίτηση εμπορικού σήματος του ιδρύματός τους

Η αίτηση του Πρίγκιπα Χάρι και του Μέγκαν Μάρκλ για την εμπορική ονομασία του νέου τους φιλανθρωπικού οργανισμού Archewell απορρίφθηκε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ παραιτήθηκαν από βασιλικά μέλη νωρίτερα φέτος και στη συνέχεια αποφάσισαν την ίδρυση του φιλανθρωπικού τους οργανισμού, σύμφωνα με τη Daily Mail. 

Ωστόσο, η αίτηση για την εμπορική του ονομασία απορρίφθηκε επειδή δεν υπέγραψαν το έγγραφο και δεν πλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα τέλη, όπως αποκάλυψαν έγγραφα της Sun.

Η γραφειοκρατική διαδικασία, την οποία έπρεπε να ακολουθήσουν συμπεριλάμβανε και την υποβολή αίτησης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στις 3 Μαρτίου.

Η αίτηση απορρίφθηκε μεταξύ άλλων και διότι θεωρήθηκε «υπερβολικά ασαφής».

Στους Χάρι και Μέγκαν, των οποίων τα έγγραφα κατατέθηκαν από τη δικηγορική εταιρεία Cobblestone Lane LLC που εδρεύει στο Ντέλαγουερ, από τότε έχει σταλεί μια «Ανακοίνωση παρατυπίας» από τον εξεταστή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του USPTO.

Ζητήθηκε από τον εξεταστή να επανεξετάσει την αίτηση για μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον οποίο το ζευγάρι ήλπιζε να ξεκινήσει φέτος, στις 26 Μαΐου και έκτοτε έστειλε μια σειρά από αλλαγές που πρέπει να γίνουν από τον δικηγόρο τους, Marjorie Witter Norman, από 22 Αυγούστου.

Ο εξεταστής είπε ότι: «Η αίτηση δεν υπογράφηκε, με αποτέλεσμα να μην επαληθευτεί σωστά».

Μετά την ειδοποίηση, στάθηκε μη οριστική ενέργεια στο ζευγάρι στις 2 Ιουνίου και το εμπορικό σήμα τους θα διατηρηθεί χωρίς να είναι ενεργό έως ότου γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις.

Το ζευγάρι θα πρέπει επίσης να πληρώσει επιπλέον τέλη για την επεξεργασία των εγγράφων τους.

Το τελευταίο εμπόδιο έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ ότι ανυπομονούν να ξεκινήσουν με το ίδρυμα, το οποίο θα αντικαταστήσει το μπραντ Sussex Royal.

Οι Sussexes μετακόμισαν πρόσφατα σε ένα κτήμα 14 στρεμμάτων στον περίφημο ταχυδρομικό κώδικα 90210 του Μπέβερλι Χιλς, αφού πέταξαν από το νησί του Βανκούβερ όπου ζούσαν τον Μάρτιο.
 

Πηγή: Daily Mail