Lil Tay: H 14χρονη influencer και ο αδερφός της ζουν – «Μπάχαλο» με την οικογένεια και τις φήμες… θανάτου – Όλα ήταν μια φάρσα

Την Πέμπτη το βράδυ, η Lil Tay (γνωστή και ως Claire Hope) εμφανίστηκε για να πει ότι όλα ήταν μια φάρσα 

Είναι ζωντανή, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα «σύννεφο» οικογενειακής διαμάχης και τραγωδίας γύρω από τη 14χρονη influencer Lil Tay

Η είδηση του «θανάτου» της και του αδερφού της έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου και καλύφθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οικογένεια είχε «ανεβάσει» και σχετική δήλωση για τον υποτιθέμενο θάνατό τους. Η ανάρτηση υποστήριζε ότι και ο αδελφός της, ο 22χρονος Jason Tian, είχε πεθάνει.

Lil Tay

«Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ», ανέφερε η δήλωση.

Σχεδόν αμέσως, οι θεωρίες συνωμοσίας έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, καθώς ο φερόμενος ως πρώην μάνατζερ της δήλωσε στην αμερικανική «Sun» ότι ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με το γιατί η δήλωση δεν είχε υπογραφεί από κανέναν από την οικογένεια της Tay και ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους θανάτους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Την Πέμπτη το βράδυ, η Lil Tay (γνωστή και ως Claire Hope) εμφανίστηκε για να πει ότι όλα ήταν μια φάρσα. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο αδελφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω να βρω ακόμη και τις σωστές λέξεις για να το πω», αναφέρει σε δήλωσή της στο 
TMZ. 

«Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη την ημέρα χθες, βομβαρδίστηκα με ατελείωτα σπαρακτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω αυτό το χάος». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είχε «παραβιαστεί».

Όμως η νέα δήλωση δεν κατάφερε να καθησυχάσει τους φόβους για την υγεία και την ασφάλεια της Lil Tay, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις «περίεργες» αναφορές των τελευταίων ετών, που περιγράφουν λεπτομερώς μια πικρή διαμάχη για την κηδεμονία της και τις φήμες ότι κακοποιείται και την εκμεταλλεύονται μέλη της οικογένειάς της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Το «Rolling Stone» ανέφερε, επίσης, ότι είδηση συνέπεσε με την έναρξη ενός project της Little Tay, το οποίο -προφανώς- επιβλέπει ο μάνατζερ του κοριτσιού, Carry Tsang.

Η ιστοσελίδα της, LilTay Token, «κατέβηκε» μετά την εμφάνιση της κοπέλας για να δηλώσει ότι είναι ζωντανή. Η Lil Tay έγινε διάσημη στο διαδίκτυο το 2018 με βίντεο που έδειχναν το παιδί να κάνει trash-talking και να επιδεικνύει δεσμίδες μετρητών. Στην πραγματικότητα, η Tay Tian είναι ένα μικρό κορίτσι που ζει στο Βανκούβερ. Η μητέρα της έχει εργαστεί ως μεσίτρια ακινήτων και ο πατέρας της είναι δικηγόρος.

Lil Tay

Ο αδελφός της, ο Jason, φέρεται να δημιούργησε τον χαρακτήρα της Lil Tay και να καθοδηγούσε την αδελφή του στο τι να λέει. Το 2018, ένας δημοσιογράφος του «Good Morning America» πήρε συνέντευξη από τη Lil Tay και τη μητέρα της, Angela Tian, υπονοώντας ότι η οικογένειά της κέρδιζε πολλά χρήματα από τα βίντεό της.«Κανείς δεν με αναγκάζει να το κάνω αυτό», είπε η Lil Tay καθώς η χαμογελαστή μητέρα της καθόταν δίπλα της. «Δεν είναι αλήθεια ότι η μητέρα μου θέλει να βγάλει χρήματα από εμένα».

Γρήγορα συνδέθηκε με άλλους διάσημους τύπους του διαδικτύου, όπως τους ράπερ Bhad Bhabie, Chief Keef και, σύμφωνα με το περιοδικό «New York», η οικογένειά της είδε -τότε- πολλούς μάνατζερ, αλλά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία. 

Τα βίντεο που δείχνουν την Tay να επιδεικνύει μετρητά σε πολυτελή σπίτια φέρεται να έχουν γυριστεί μέσα σε οικίες που έχει καταχωρήσει η μεσίτρια μητέρα της και, τουλάχιστον, ένα από τα ακριβά αυτοκίνητα στα οποία εθεάθη φέρεται να ανήκει στο αφεντικό της μητέρας της. Σύμφωνα με το «Vice», το αφεντικό της μητέρας της δήλωσε ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά της πριν προλάβει να απολυθεί. Μέχρι το 2021, φάνηκε ότι η ζωή της Lil Tay είχε πάρει μια πολύ «σκοτεινή» τροπή.

Lil Tay

Ο αδελφός της Jason οργάνωσε ένα GoFundMe για τη μικρότερη αδελφή του με τίτλο «Σώστε την Tay από μια ζωή κακοποίησης». Ωστόσο, η ίδια είχε δηλώσει για το θέμα: «Αν υπάρχει οποιαδήποτε κακοποίηση, αυτή δεν έλαβε χώρα στο σπίτι μου ή δεν έχει καμία σχέση με εμένα».

Ο Jason κατηγόρησε τον πατέρα του και τη μητριά του, Hanee Hope, κατά κόσμον Richanee Alcover, ότι κακοποίησαν σωματικά και ψυχικά την Tay και προσπάθησαν να αποκτήσουν την επιμέλειά της μόνο και μόνο για να την εκμεταλλευτούν και να την πληγώσουν. Ο Jason κατηγόρησε, επίσης, τον Hope ότι έφερνε γυναίκες στο σπίτι και έκανε σεξ μαζί τους γυμνές, ενώ η Tay κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι. Είπε ότι της έδιναν να τρώει μουχλιασμένο φαγητό και ότι την κλείδωναν σε μια σκοτεινή ντουλάπα μερικές φορές. 

Η σελίδα GoFundMe περιελάμβανε φωτογραφίες της Tay που έδειχναν, μεταξύ άλλων, μώλωπες στα μάγουλα που προκλήθηκαν από τον πατέρα της, μουχλιασμένο φαγητό και μια αστυνομική αναφορά που κατατέθηκε για λογαριασμό της Tay στο Βανκούβερ.

Lil Tay

Πηγή: skai.gr