Νέα Υόρκη: Σύλληψη ιερόδουλης για δολοφονίες ανδρών με κοκτέιλ ναρκωτικών

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε σε σύλληψη μια ιερόδουλης , η οποία φέρεται να συνδέεται με τρεις δολοφονίες ανδρών.

Η 42χρονη φαμ-φατάλ, Αντζελίνα Μπαρίνι, κατηγορείται πως έδωσε θανατηφόρα δόση από φαιντανύλη αναμεμειγμένη με μια ακόμη ουσία σε πελάτη της. Το θύμα, ο ’ντρεα Ζαμπερόνι, ο οποίος ήταν σεφ σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης συνάντησε την Μπαρίνι σε μοτέλ στο Κουίνς.

Η τοξικολογική εξέτασε αναμένεται να βγει, ωστόσο η Μπαρίνι είναι ύποπτη και για δύο ακόμα φόνους. Επίσης, κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως αυτή της φαιντανύλης που ευθύνεται και για τον θάνατο του Ζαμπερόνι. 

Η Μπαρίνι συνελήφθη την προηγούμενη βδομάδα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του Ζαμπερόνι στο Κάμγουεϊ Λοτζ, και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν λιγομίλητη και συμφωνούσε σε όσα έλεγε ο δικαστής. 



«Στην άκρη του δωματίου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν κάτι που έμοιαζε με κάδο απορριμμάτων γεμάτο με σεντόνια και κάτι που έμοιαζε με γυμνό, ανθρώπινο πόδι, να ξεπροβάλλει από τα σεντόνια», όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Η κατηγορούμενη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν το έκανε εκείνη και ότι το αφετνικό της την ανάγκασε. Στη συνέχεια όμως παραδέχτηκε ότι έδωσε ναρκωτικά στον άτυχο σεφ. Η Μπαρίνι, κατηγορείται όπως προαναφέρθηκε και για δύο ακόμη θανάτους.

Ο ένας από αυτούς ήταν ο Ζαν-Αλεσσάνδρο Σίλβερο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από δηλητηρίαση από φαιντανύλη, στις 11 Ιουλίου, ΄συμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής ιατροδικαστή.

Η ταυτότητα του τρίτου θύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγή: New York Post
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ