Κλείσιμο

Ινδία: Άνδρας-τέρας άφησε να βιάσουν την γυναίκα του επειδή έχασε στο πόκερ

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση από την Ινδία, όπου ένας άνδρας-"τέρας" έπαιξε στο πόκερ την ίδια του την γυναίκα και αφού έχασε άφησε τους υπόλοιπους να την βιάσουν.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, όντας εθισμένος στον τζόγο, κάλεσε έναν συγγενή του, τον Ανίλ και έναν φίλο του, τον Αρούν, στο σπίτι του για να παίξουν πόκερ. Σύμφωνα με δηλώσεις του τηλεοπτικού σταθμού του Νέου Δελχί, ο άνδρας αφού έχασε επέτρεψε στους άλλους δύο άνδρες να βιάσουν την γυναίκα του.

Η γυναίκα έφυγε τρέχοντας για το σπίτι του θείου της και ο σύζυγός της την ακολούθησε ζητώντας συγγνώμη. Εκείνη, πιστεύοντας τον, γύρισε μαζί του σπίτι όπου οι δύο άνδρες την βίασαν ξανά. Σοκ προκάλεσε, ωστόσο η απόφαση της αστυνομίας να αρνηθεί την καταγραφή του συμβάντος. Η γυναίκα προχώρησε δικαστικά, αναφέροντας το γεγονός αυτό στο δικαστήριο και τότε άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσής της.

Η Ινδία έχει πληγεί επανειλημμένως από σειρά σεξουαλικών επιθέσεων. Μόλις τον προηγούμενο μήνα ένας άνδρας απήγαγε ένα τρίχρονο κοριτσάκι από σιδηροδρομικό σταθμό, το βίασε μαζί με άλλους και το αποκεφάλισε.

Πηγή: New York Post
Πηγή: skai.gr