Κίνα: Aποτροπιασμός με νοσοκόμα που έδεσε σε δέντρο από το λαιμό ηλικιωμένο

Αποτροπιασμό και θλίψη έχει προκαλέσει βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρo του διαδικτύου και αποτυπώνει την βάναυση κακοποίηση που υφίσταται ηλικιωμένος τρόφιμος οίκου ευγηρίας στην Κίνα από νοσηλεύτρια.

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνουν τα πλάνα που δημοσιεύσε η Daily Mail η νοσοκόμα φαίνεται πως αποφάσισε να ακινητοποιήσει τον γέροντα στο αναπηρικό του κάθισμα, δένοντας τον από τον λαιμό από ένα δέντρο.

Μάρτυρες του περιστατικού, έξαλλοι και μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους, απαιτούν να τον λύσει ωστόσο εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως αυτό γίνεται για την ασφάλεια του καθώς λόγω κάπου έκτακτου περιστατικού που της συμβαίνει πρέπει να τον εγκαταλείψει στο σημείο.

Μάλιστα αδιαφορεί για τις επικρίσεις που δέχεται υποστηρίζοντας πως «δεν είναι και τόσο τρομερό» αυτό που έκανε αφού μόνο έτσι θα είναι σίγουρη πως ο γέροντας δεν θα χαθεί.

Σύμφωνα με μάρτυρες του συμβάντος ο ηλικιωμένος άνδρας φαινόταν ανήμπορος να αντιδράσει και μάλιστα είχε ήδη αρχίσει να έχει έντονα σημάδια στο λαιμό του από το δέσιμο.

Το περιστατικό συνέβη στο Πεκίνο και όπως μεταδίδει το Beijing Evening News έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι αρχές οι οποίες και διερευνούν την υπόθεση. 


Πηγή Βίντεο Daily Mail
Mε Πληροφορίες από: Daily Mail
Πηγή: skai.gr