«Ακρωτηριάστε τα χέρια μου για να μην πονάω» δηλώνει ο «Δεντράνθρωπος»

Δραματική έκκληση από τον Αμπούλ Μπατζάντερ, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια εξαιτίας της οποίας ρίζες που μοιάζουν με δέντρου φυτρώνουν στα χέρια του. 

Ο Μπατζάντερ, ο οποίος είναι γνωστός κι ως «Δεντράνθρωπος» («Treeman«), ζητεί να του ακρωτηριάσουν τα χέρια προκειμένου να πάψει να πονά. 

Έχει υποβληθεί σε 25 επεμβάσεις από το 2016 προκειμένου να απαλλαγεί από τις ρίζες, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

Ο 28χρονος, πατέρας ενός παιδιού, δηλώνει ότι οι δερματικοί όγκοι συνέχισαν να εξαπλώνονται και να μεγαλώνουν παρά τις επεμβάσεις.   

«Δεν αντέχω πια τον πόνο… Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ζήτησα από τους γιατρούς να μου κόψουν τα χέρια για να ανακουφιστώ κάπως» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μπατζάντερ αναφέρει ότι θα ήθελε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να λάβει καλύτερη θεραπεία, αλλά δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα προκειμένου να καλύψει τα έξοδα. 

Στην Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη των ΗΠΑ η σπάνια ασθένεια περιγράφεται ως γενετική διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία κάνει τα θύματά της ευεπίφορα σε αφύσικους δερματικούς όγκους.

 
Πηγή: skai.gr