Γρονθοκόπησαν αεροσυνοδό και την κοπέλα της γιατί αρνήθηκαν να φιληθούν

Άγρια επίθεση δέχθηκαν στις 30 Μαΐου σε λεωφορείο του δυτικού Λονδίνου η 28χρονη αεροσυνοδός Melania Geymonat και η κοπέλα της Chris. Ομάδα ανδρών προσέγγισε τις δύο κοπέλες τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Μαΐου έκαναν σεξιστικά σχόλια και άσεμνες χειρονομίες και τους ζήτησαν να φιληθούν «για να τις δουν». 

Όταν οι δυο κοπέλες αρνήθηκαν, η ομάδα των άγνωστων ανδρών άρχισαν να τις γρονθοκοπούν. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι την Chris ανάμεσά τους και να τη δέρνουν» αναφέρει η Melania Geymonat στη Daily Mail. 

MissA Geymonat is a Ryanair flight attendant

«Χωρίς να το σκεφθώ μπήκα ανάμεσά τους… Προσπάθησα να την τραβήξω πίσω και να την υπερασπιστώ και μετά άρχισαν να δέρνουν εμένα. Δεν ξέρω καν αν έμεινα αναίσθητη από τα χτυπήματα… Ένιωσα αίμα, αιμορραγούσα στα ρούχα μου και σε όλο το πάτωμα» διηγείται η Geymonat. 

MsA Geymonat is pictured before the attack, in which she appears to have sustained images to her face

Σύμφωνα με την κοπέλα, οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, με τον ένα να μιλά ισπανικά και τους άλλους να έχουν βρετανική προφορά. Οι δράστες τις λήστεψαν πριν φύγουν από το λεωφορείο. 

Η 28χρονη ανάρτησε στο Facebook φωτογραφία λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην οποία αυτή και η κοπέλα της είναι καλυμμένες με αίμα και σε κατάσταση σοκ ώστε η κοινή γνώμη να συνειδητοποιήσει τα φαινόμενα κακοποίησης που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, αλλά και οι γκέι, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για κάτι το σύνηθες.

Melania Geymonat, 28, has released this shock image of her and her girlfriend covered in blood, after she claims she was attacked by a group of young men on a bus in Camden
Melania Geymonat (pictured) is now waiting to find out if her nose was broken in the vile attack


Πηγή: skai.gr