Ibiza Gate: Κοκαΐνη, ερωτικά βοηθήματα και άγριο σεξ στο τέλος του βίντεο

Χρήση κοκαΐνης και άγριο σεξ φαίνεται πως καταγράφονται στα 60 τελευταία λεπτά του επίμαχου βίντεο της «συνάντησης» του ακροδεξιού πρώην αντικαγκελάριου της Αυστρίας με τον στενό συνεργάτη του ( νυν βουλευτή) Γιόχαν Γκουντένους και την φερόμενη Ρωσίδα επιχειρηματία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιμπιζα το 2017.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η αυστριακή εφημερίδα «Oesterreich», τα τελευταία 60 λεπτά του επτάωρου βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και έχει «βάλει φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της Αυστρίας, καταγράφουν Στράσε και Γκουντένους να επιδίδονται σε ένα ξέφρενο πάρτι που περιλαμβάνει χαβιάρι, σαμπάνια, ενεργειακά ποτά, ναρκωτικά, ερωτικά παιχνίδια και έντονο σεξ.

Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 60 λεπτά στο επτάωρο βίντεο που τραβήχτηκε σε ξενοδοχείο της Ίμπιζα το καλοκαίρι του 2017, ήταν «αηδιαστικά και απογοητευτικά», αναφέρει μάλιστα ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Sueddeutsche Zeitung που έχει στην κατοχή του το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό.

Επιχειρηματίας… Ιερόδουλος 


Την ίδια ώρα, όλο και πιο πιθανότερο κρίνεται από τις αρχές, η φερόμενη Ρωσίδα επενδύτρια που παρουσιάστηκε ως ανιψιά του Ολιγάρχη Ιγκόρ Μακάροφ να είναι στην πραγματικότητα πόρνη.


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μιλώντας στην Bild, ο Μακάροφ,  όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει την συγγένεια αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά θα κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσει την μυστηριώδη ξανθιά, που ισχυρίστηκε ότι είναι ανιψιά του.



Πηγή: skai.gr