Αυτό είναι το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (video)

Την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον των φωτογραφικών φακών πραγματοποίησε το νεογέννητο βρέφος του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το υγιές αγοράκι, που γεννήθηκε την Δευτέρα, φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του πατέρα του, τυλιγμένο σε κουβέρτες και φορώντας ένα σκουφάκι.

«Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο», δήλωσε η Μαρκλ σε δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο παλάτι του Γιούνσδορ. «Έχει γλυκύτατη ιδιοσυγκρασία, είναι πραγματικά ήρεμος, είναι ονειρικός».

«Δεν ξέρω από ποιον το πήρε αυτό», συμπλήρωσε ο Χάρι, ενώ οι δύο γονείς γελούσαν. «Το να είσαι γονιός είναι υπέροχο», προσέθεσε, ενώ αστειεύτηκε με το γεγονός ότι το μωράκι φέρει ελαφρά τριχοφυία στο πρόσωπό του.


Dominic Lipinski/Pool via AP

Το ζεύγος επιβεβαίωσε
πως θα παρουσιάσει σύντομα το παιδί στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το όνομα που θα δοθεί στο βρέφος και οι δύο γονείς προτίμησαν να μην δώσουν ενδείξεις. Η παράδοση προβλέπει πως η βασίλισσα θα δώσει συμβουλές για την επιλογή ονόματος.

Το αγοράκι είναι έβδομο στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι το όγδοο δισέγγονο της Ελισάβετ.

Πηγή: skai.gr