Κλείσιμο

Φρενίτιδα στην Βρετανία με το μωρό των Σάσεξ-Πότε γεννάει η Μαρκλ;

Πότε γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ; Αυτή είναι η ερώτηση των Βρετανών, που αγωνιούν για την άφιξη του νέου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Λεπτό προς λεπτό τα βρετανικά ΜΜΕ παρακολουθούν όλες τις κινήσεις του παλατιού προκειμένου να ανακοινώσουν τον ερχομό του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. 

Το ζευγάρι έχει ενημερώσει ότι δεν θα ανακοινώσει νέα από την γέννα πριν την μοιραστεί με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ αρνήθηκε να γεννήσει και μετά να φωτογραφηθεί με το νεογέννητο στα σκαλιά του νοσοκομείου της Αγίας Μαρίας στο Λονδίνο, όπως έκανε και στα τρία παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η φημολογία και τα σενάρια για την γέννηση του παιδιού των Σάσεξ να δίνουν και να παίρνουν. Τα βρετανικά ΜΜΕ παρακολουθούν και τους λογαριασμούς των στενών φίλων της Μαρκλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα ανακάλυψαν ότι μία από τις φίλες της, Αμερικανίδα δημοσιογράφος μεταβαίνει στο Λονδίνο, πιθανότατα για την γέννηση και οι φήμες ότι το μωρό έχει αφιχθεί «φούντωσαν». 

Χθες το Παλάτι υποχρεώθηκε να διαψεύσει την φημολογία και να καθησυχάσει το κοινό ότι μόλις γνωρίζει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ξεκινήσει τον τοκετό θα ενημερώσει το βρετανικό κοινό. 
Σήμερα, όμως, οι δηλώσεις του τραγουδιστή Ελτον Τζον ότι η Δούκισσα γεννάει από λεπτό σε λεπτό ξεκίνησε νέο γύρο φημών. Το ίδιο συνέβη και με την ανακοίνωση του Παλατιού ότι ο πρίγκιπας Χάρι ανέβαλε για μία ημέρα το ταξίδι του στην Ολλανδία. «Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού… της δημοσιογραφικής κάλυψης των επισκέψεων και των υποχρεώσεων της Βασιλικής Οικογένειας, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ» σημειώνεται σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη Χάγη την 9η Μαΐου για να παραστεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε βετεράνους του στρατού με αναπηρία, υπογραμμίζει το παλάτι.

Την ίδια στιγμή τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού χτυπάνε «κόκκινο» στα γραφεία των βρετανικών στοιχημάτων. Δεκάδες ρεπορτάζ για την ακριβή ημερομηνία γέννησης, τα ρούχα αλλά και το σχολείο που θα επιλέξει το ζευγάρι για το παιδί του βρίσκονται στην επικαιρότητα. 

Πηγή: skai.gr