ΗΠΑ:Δολοφόνησε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του «με τη συγκατάθεση του Θεού»

Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του, τις δυο του ανήλικες κόρες και έναν άνδρα, προχώρησαν οι αρχές του Φοίνιξ στις ΗΠΑ. 

Ο 30χρονος άνδρας, ο Όστιν Σμιθ, ομολόγησε τα εγκλήματά του και ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις καθώς και ο ίδιος ο Θεός τις ενέκρινε, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου του Maricopa County.

Οι κόρες του ήταν πέντε και επτά ετών ενώ το ζευγάρι είχε ακόμα ένα παιδί το οποίο ο Σμιθ δεν δολοφόνησε επειδή του θύμιζε τον εαυτό του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν η γυναίκα του Σμιθ επέστρεψε από ένα μπαρ της περιοχής. Λογομάχησε μαζί της και την δολοφόνησε επειδή πίστευε ότι τον απατούσε.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, που προσδιορίστηκε ως η 29χρονη Ντάσια Πάτερσον, ο Σμιθ έστρεψε την προσοχή του σε μία από τις τρεις κόρες του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Σμιθ πίστευε ότι το μεσαίο παιδί του, η 5χρονη Νάσα Σμιθ, είχε «επιδείξει κακή συμπεριφορά» κατά του νόμου του Θεού, έτσι το έβαλε πάνω από το σώμα της συζύγου του και στη συνέχεια πυροβόλησε το κορίτσι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Στη συνέχεια σκότωσε την 7χρονη κόρη του Mayan Smith, επειδή φώναζε για τα όσα συνέβησαν, σύμφωνα με το δικαστικό αρχείο.

«Ο Όστιν πίστευε ότι δεν πρέπει να κλαίει κανείς για τους ασεβείς, γι 'αυτό χτύπησε το παιδί στο πρόσωπο αρκετές φορές με τη γροθιά του και την έριξε κάτω στο πάτωμα αρκετές φορές», ανέφερε η αστυνομία.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι η μικρή Μάγια προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά ο Σμιθ την άρπαξε και την ανάγκασε να μείνει, πιστεύοντας ότι ο Θεός του είπε να την σκοτώσει επίσης.

Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, ο Σμιθ πήρε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και χτύπησε το κεφάλι του παιδιού αρκετές φορές.

Μετά από τις τρεις δολοφονίες πήγε στο σπίτι του αδερφού του. Εκεί βρήκε έναν φίλο του αδερφού του, τον 46χρονο Ρον Φρίμαν, τον οποίο θεωρούσε εραστή της συζύγου του. Τον σκότωσε και εκείνον πυροβολώντας τον αρκετές φορές.
Πηγή: skai.gr