Ο Ερντογάν στοχοποιεί δημοσιογράφο – Υπό εμπάργκο από το ΑΚΡ το κανάλι του

Στο στόχαστρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε ο δημοσιογράφος του τουρκικού δικτύου FOX News, στο οποίο το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) έχει επιβάλλει εμπάργκο λόγω της αντιπολιτευτικής του γραμμής… Ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε απειλές περί «σφαλιάρας» ενώ μίλησε και για «βαρύ τίμημα».

Eιδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του ο παρουσιαστής του δικτύου Φατίχ Πορτακάλ διερωτήθηκε αν είναι δυνατόν να γίνουν αντίστοιχες διαδηλώσεις στην Τουρκία όπως των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία. «Άντε τώρα να κάνουμε ειρηνική πορεία για τις αυξήσεις στα προϊόντα. Στο φυσικό αέριο ας πούμε…. Μπορούμε; Θα μπορέσουμε; Πόσοι θα τολμήσουν να βγουν στους δρόμους; Θα ανησυχούν αν θα ξυλοκοπηθούν, αν θα βρουν το μπελά τους… Έτσι η κυβέρνηση προσπαθεί να καταπιέσει την ατομική και μαζική αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αναφορές του Πορτακάλ εξαγρίωσαν τον Ερντογάν, η κυβέρνηση του οποίου έχει στοχοποιήσει εδώ και πολύ καιρό και το ίδιο το δίκτυο. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΑΚΡ δεν πηγαίνουν πλέον στο σταθμό, καθώς έχει επιβληθεί εμπάργκο από το κυβερνών κόμμα. 

«Εμφανίστηκαν κάποιοι, πώς τους λένε, πορτοκάλι, μανταρίνι, νεράντζι και καλούν τον κόσμο στους δρόμους… Τους καλεί στους δρόμους. Να ξέρεις τα όρια σου, καθώς αν δεν ξέρεις τα όρια σου ο λαός αυτός θα ρίξει τη σφαλιάρα στο σβέρκο σου» σημείωσε σε συγκέντρωση του AKP ο Ερντογάν.

«Βγήκαν και καλούν τον κόσμο στους δρόμους τι αγένεια είναι αυτή!» συνέχισε ο Ερντογάν. «Ένας εμφανίστηκε στην τηλεόραση, ο οποίος έχει έλλειψη ήθους, είναι θρασύς, και καλεί τον κόσμο στους δρόμους. Δες τον αδίστακτο! Δες τον αδίστακτο! Φυσικά εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα δώσει την απαραίτητη απάντηση σε αυτούς... Με τη βοήθεια του Θεού όσοι τολμήσουν τέτοια πράγματα στη χώρα αυτή θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» απείλησε.
Πηγή: skai.gr