Φωτογράφος σκέτη καταστροφή: Έκανε δημόσια σεξ με καλεσμένο σε γάμο(VIDEO)

Μία φωτογράφο γάμων που θα θυμούνται για πολύ καιρό γνώρισαν οι καλεσμένοι σε γαμήλια τελετή στο Τέξας. Κατάφερε να κάνει σεξ με καλεσμένο στον γάμο αλλά και να κατουρήσει σε δέντρο.

Η 26χρονη φωτογράφος, Κέιτι Μέχτα, είναι γνωστή για την καριέρα της ως μοντέλο μαγιώ, κατέγραφε έναν γάμο με την κάμερα της στην Έπαυλη Πάρκερ.

Η γυναίκα συνελήφθη όταν η αστυνομία την έπιασε να κάνει δημόσια σεξ με έναν άνδρα από τον γάμο. Όταν ο αστυνομικός την συμβούλευσε να σταματήσει και να φύγει εκείνη πήγε σε έναν δέντρο και κατούρησε. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, μύριζε πολύ αλκοόλ και πάνω της βρέθηκε ένα κουτί με Xanax.

Τελικά η 26χρονη συνελήφθη και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για δημόσια μέθη και αντίσταση κατά της αρχής.




Αν και η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, η αδερφή της έκανε δηλώσεις στο WFAA. Όπως ανέφερε η αδερφή της 26χρονης κάτι της έριξαν στο ποτό της και δύο άνδρες την πλησίασαν με αρκετά ανάρμοστη συμπεριφορά. Όταν άρχισε να φωνάζει τότε τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή και συνελήφθη.

Από φωτογράφηση της με μαγιώ