Κλείσιμο

Γερμανία: Γονείς προσπάθησαν να πουλήσουν το γιο τους σε παιδόφιλους

Σε 12 χρόνια και 6 μήνες καταδικάστηκε, σε νότιο προάστιο της Γερμανίας, μητέρα η οποία φέρεται πως προχωρούσε σε διαδικασίες πώλησης του 12χρονου γιου της, στο “Dark Web” .

( Απροσπέλαστη, για τις συμβατικές μηχανές αναζήτησης, περιοχή του κυβερνοχώρου, στην οποία και διεκπεραιώνονται παράνομες δραστηριότητες.)

Συνένοχος κρίθηκε και ο σύντροφος της και πατριός του παιδιού, ο οποίος και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη.

Ειδικότερα, ο πατριός του αγοριού φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά ήδη από την ηλικία των εννέα ετών ενώ ακόμη μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί η είδηση ότι τόσο ο πατριός όσο και η μητέρα επιδίδονταν σε άσεμνες πράξεις εις βάρος του ανήλικου, επί δύο συναπτά έτη.


Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για τις πράξεις του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, της εκπόρνευσης και της διακίνησης περιεχόμενου παιδικής πορνογραφίας.

Επιπρόσθετα, υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 42.500, για λόγους ψυχικής οδύνης, στο παιδί και την τρίχρονη αδερφή του που θεωρείται πως κακοποιήθηκε εξίσου.

Την κοινή γνώμη, εξοργίζει η στάση των κηδεμόνων, με τον πατριό να μην επιθυμεί να αναφερθεί επισταμένως στις πράξεις του, και την μητέρα να υποστηρίζει ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της, επειδή την εξανάγκαζε ο σύντροφος της.

Το παιδί βρίσκεται πλέον υπό την κηδεμονία θετών γονιών.

Την ίδια ώρα, για ανεπάρκεια των δομών πρόνοιας της χώρας, μιλούν τα γερμανικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας την υπόθεση και συγκεκριμένα το γεγονός ότι οι Αρχές απέτυχαν να παρέμβουν εγκαίρως, απομακρύνοντας το αγόρι από τους γονείς-βασανιστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως αν και στο παρελθόν, κοινωνικοί λειτουργοί είχαν όντως απομακρύνει το παιδί από το σπίτι, σύντομα, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, επέστρεψε εκεί.

Η δίκη είχε ξεκινήσει από τον Ιούνιο ενώ αίσθηση αποτελεί εξίσου και το γεγονός ότι δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση που απασχολεί την γερμανική δικαιοσύνη, αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα, χθες 6/8 επιβλήθηκε ποινή 10 ετών σε Ισπανό ο οποίος κακοποιούσε επανειλημμένως σεξουαλικά ανήλικο. Με την εν λόγω υπόθεση μάλιστα θεωρείται πως συνδέονται άλλοι 5 άνδρες.
Πηγή: BBC-SKAI.GR