NYT: Τι έψαχναν οι πράκτορες του FBI στο γραφείο του δικηγόρου Τραμπ

Η έφοδος στα γραφεία του Μάικλ Κόεν, του συνηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ στην οποία προέβη τη Δευτέρα του FBI ήταν στοχευμένη σύμφωνα με τους New York Times.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι πράκτορες του FBI έψαχναν αρχεία πληρωμών σε δύο γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είχαν συνάψει σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο.

Ο Μάικλ Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016 για να μην κάνει αποκαλύψεις.

Πράκτορες του FBI έκαναν εφόδους και έψαξαν τα γραφεία και το σπίτι του Κόεν τη Δευτέρα, εντολή που φέρεται να έδωσε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μάλερ, ο οποίος χειρίζεται την έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ του Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε τη Δευτέρα την επιχείρηση της ομοσπονδιακής αστυνομίας στα γραφεία του δικηγόρου του, κάνοντας λόγο για «ντροπή» και «κυνήγι μαγισσών». 


Πηγή: skai.gr