Τέξας: Σύλληψη 37χρονου για την εξαφάνιση της θετής του κόρης

Συνελήφθη ο θετός πατέρας ενός 3χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στις 7 Οκτωβρίου, στο Ρίτσαρντσον του Τέξας. Ο πατέρας υπέπεσε σε ανακρίβειες κατά την δεύτερη κατάθεσή του, ενώ έχει ήδη βρεθεί μία σορός ενός μικρού παιδιού, πολύ κοντά στο σπίτι τους.

Η ταυτότητα του νεκρού παιδιού αναμένεται να διασταυρωθεί άμεσα, αλλά η αστυνομία εμφανίζεται ήδη «σχεδόν βέβαιη» για το αποτέλεσμα της ταυτοποίησης.

Αρχικά ο 37χρονος Γουέσλεϊ Μάθιους είχε καταθέσει ότι έβγαλε την τρίχρονη Σέριν από το σπίτι τους, στις 3 τα ξημερώματα, ως τιμωρία επειδή δεν ήθελε να πιει το γάλα της. Όταν όμως βγήκε για να την φωνάξει μέσα, 15 λεπτά αργότερα, διαπίστωσε ότι η Σέριν είχε εξαφανιστεί.

Στην πρώτη του κατάθεση, ο 37χρονος υποστήριξε μάλιστα ότι αντί να ψάξει το παιδί, αποφάσισε να ξαναμπεί στο σπίτι και να το περιμένει μέχρι εκείνο να γυρίσει.


Η τρίχρονη Σέριν

Έτσι περίμενε μέσα στο σπίτι έως την αυγή, βάζοντας παράλληλα κάποια ρούχα στο πλυντήριο.
Όλα άλλαξαν όταν αξιωματικοί της αστυνομίας βρήκαν τη σορό, την περασμένη Κυριακή, σε έναν υπόγειο οχετό, περίπου 800 μέτρα από το σπίτι τους.

Ο 37χρονος Γουέσλεϊ Μάθιους, συνελήφθη λίγο μετά από τον νέο γύρω ανακρίσεων που ακολούθησε, και στον οποίο συμμετείχε με την συγκατάθεσή του, πέφτοντας όμως σε ανακρίβειες και παρουσιάζοντας μία διαφορετική ιστορία.

Η εγγύηση για τον Μάθιους ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια και αν τελικά αποδειχθεί η εμπλοκή του στον θάνατο της Σέριν, ενδέχεται να καταδικαστεί ακόμα και σε ισόβια κάθειρξη.

Πηγή: skai.gr