Καν vs Τραμπ: Έχει άγνοια - Δεν είμαστε σε παιδική χαρά - Δεν έχει δουλειά;

Nέο επεισόδιο στη βεντέτα μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του δήμαρχου του Λονδίνου την Τρίτη. Ο Σαντίκ Καν υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός, λέγοντας ότι ο Nτόναλντ Τραμπ κάνει σχόλια για τους Μουσουλμάνους που δείχνουν την άγνοιά του και αξιοποιούνται από τους εξτρεμιστές.

Μιλώντας στο δίκτυο ITV, o Kαν δήλωσε ότι «υπάρχουν εκατομμύρια Μουσουλμάνοι στον κόσμο που αγαπούν την Αμερική, εμού περιλαμβανομένου. Και να χρησιμοποιεί κανείς το αφήγημα του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους ότι οι δυτικές αξίες είναι ασύμβατες με το Ισλάμ δείχνει άγνοια».
«Είμαι πολύ απασχολημένος για να απαντάω στα tweets του Τραμπ» πρόσθεσε απαξιωτικά ο πακιστανικής καταγωγής δήμαρχος.

«Δεν είμαστε παιδιά στην παιδική χαρά… Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Εγώ είμαι πολύ απασχολημένος για να απαντώ στα tweets του. Αυτός δεν είναι απασχολημένος;» διερωτήθηκε σκωπτικά.

Συνεχίζοντας είπε: «χρειάζονται δύο για να χορέψεις Ταγκό. Και εγώ δεν χορεύω Ταγκό με αυτό τον τύπο. Από το Σάββατο αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια και η αντιμετώπιση της αποτρόπαιης επίθεσης, η συνεργασία με την αστυνομία, με τις μυστικές υπηρεσίες με την κυβέρνηση. Γι’ αυτό δεν απάντησα στα tweets του Ντόναλντ Τραμπ».

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος του Λονδίνου επανέλαβε την αντίθεσή του στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στη Βρετανία. Ο Σαντίκ Καν διευκρίνισε πάντως ότι δεν βρίσκεται «σε πόλεμο» με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Πηγή: skai.gr