Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο στο Βερολίνο

Η αστυνομία έχει πυροβολήσει στο πόδι όπως μεταδίδει το γερμανικό RBB ένα άτομο το οποίο έχει τραυματιστεί στο πόδι ενώ οι χώροι του νοσοκομείου έχουν αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις. Το περιστατικό έχει λάβει χώρα έξω από το νοσοκομείο του Κρόιτσμπεργκ στο Βερολίνο.

Οι αρχές αναφέρουν πως το άτομο που έχει πυροβοληθεί στο πόδι από την αστυνομία είναι ένας ψυχικά ασθενής ο οποίος δημιούργησε ένταση και κλήθηκε να επέμβει η αστυνομία. 

Σύμφωνα επίσης με όσα μεταδίδουν γερμανικά μέσα ένας από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο πυροβόλησε προς τον ευρισκόμενο σε κατάσταση αμόκ άνθρωπο και τον τραυμάτισε στο πόδι. 

Η αστυνομία του Βερολίνου αναφέρει πως ο άνδρας ο οποίος σε κατάσταση αμόκ απειλούσε στην είσοδο του νοσοκομείου ήταν οπλισμένος και απείλησε με αυτό αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο. Ο τελευταίος τον προειδοποίησε πολλές φορές να αφήσει το όπλο και όταν δεν υπάκουσε τον πυροβόλησε στον μηρό. 

Η αστυνομία ενημερώνει επίσης πως το περιστατικό έχει λήξει και έχουν δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο που είχαν αποκλειστεί. 
Πηγή: skai.gr