Νέα Υόρκη: Άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε στις πόρτες του μετρό (Video)

Mία άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε όταν οι πόρτες συρμού του μετρό έκλεισαν την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το μετρό με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε συρμό του μετρό στη Νέα Υόρκη και έγινε γνωστό από Video το οποίο τραβά άλλος επιβάτης και έγινε Viral στα social media.

Στο συγκεκριμένο Video απεικονίζεται η άτυχη γυναίκα την οποία έχει παγιδεύσει η πόρτα του συρμού με το κεφάλι της έξω από το τρένο. Το παράδοξο επίσης είναι πως τη γυναίκα φαίνεται πως προσπερνούν χωρίς να προθυμοποιούνται να βοηθήσουν αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων και ένας υπάλληλος του μετρό.

Εκπρόσωπος του μετρό της Νέας Υόρκης μετά τον σάλο που προκάλεσε το video στα social media σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε πως ο υπάλληλος της εταιρείας δεν αδιαφόρησε απλά είπε στην άτυχη γυναίκα να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να φωνάξει τεχνικό ο οποίος θα ανοίξει με ασφάλεια την πόρτα.

Ο εκπρόσωπος του Μετρό της Νέας Υόρκης τόνισε επίσης πως δεν διέτρεχε κίνδυνο η ζωή της γυναίκας καθώς υπάρχει ειδικό σύστημα το οποίο ακινητοποιεί τους συρμούς αυτόματα όταν μία πόρτα είναι ανοιχτή. Κλείνοντας την συνέντευξη τύπου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφους τόνισε επίσης πως η γυναίκα βγήκε απεγκλωβίστηκε μετά από ελάχιστα λεπτά και ήταν καλά στην υγεία της ενώ σε πρόταση της εταιρείας να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο για εξετάσεις αρνήθηκε ευγενικά.

Δείτε και το σχετικό Video:


Πηγή: skai.gr