Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Τι δηλώνει για Πούτιν, Ομπάμα και Ιράν

Νέο «χτύπημα» του Ντόναλντ Τραμπ στα κοινωνικά δίκτυα την Τρίτη, στον απόηχο δήλωσής του στο δίκτυο Fox News ότι «σέβεται» τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά αυτός ο σεβασμός δεν σημαίνει και ότι θα τα πάνε καλά και δεν θα επηρεάσει την εξωτερική πολιτική του. Η επίμαχη συνέντευξη θα προβληθεί τις επόμενες μέρες.

«Δεν ξέρω τον Πούτιν, δεν έχω κάνει συμφωνίες στη Ρωσία, και αυτοί που με μισούν έχουν τρελαθεί – παρ' όλ' αυτά ο Ομπάμα μπορεί να κάνει μια συμφωνία με το Ιράν, #1 στον τρόμο, κανένα πρόβλημα!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter o πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια απαξιωτική αναφορά για τον προκάτοχό του.

Όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε για το ιστορικό βίας του κ. Πούτιν, εκείνος απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Έχουμε και εμείς πολλούς δολοφόνους. Τι νομίζετε; Η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».

«Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα έχεις καλά με τη Ρωσία από το να μην τα έχεις καλά αν η Ρωσία μας βοηθάει στη μάχη κατά του ISIS, που είναι μια σημαντική μάχη, και στην ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι καλό… Αν θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Πηγή: skai.gr