ΗΠΑ: Νέος υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων ο Βίνσεντ Βιόλα

Ο δισεκατομμυριούχος Βίνσεντ Βιόλα είναι ο νέος υπουργός ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε επισήμως εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Βίνσεντ Βιόλα, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Virtu Financial, υπήρξε ένας από τους πλέον ενεργούς υποστηρικτές της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο κ. Βιόλα διαθέτει σημαντική εμπειρία τόσο στον οικονομικό όσο και στον στρατιωτικό τομέα ενώ είναι και ιδιοκτήτης ομάδας χόκει (σ.σ των Florida Panthers).

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε λίγο μετά τη σχετική ανακοίνωση πως «οι αμερικανοί, είτε πολίτες είτε στρατιωτικοί πρέπει να αισθάνονται σίγουροι πως ο Βίνι Βιόλα διαθέτει την απαραίτητη ικανότητα και εμπειρία ώστε να κρατήσει την Αμερική ασφαλή και τον στρατό μας μακριά από προβλήματα».

Από την πλευρά του ο Βίνσεντ Βιόλα σημείωσε « Δεσμεύομαι πως θα κάνω τα πάντα ώστε ο αμερικανικός στρατός να έχει όλα τα απαραίτητα όπλα που θα χρειαστεί σε κάθε επίπεδο, ώστε να πολεμήσει και να κερδίσει σε κάθε μάχη που θα δώσει. Είναι μία πολύ μεγάλη τιμή η οποία συνοδεύεται και από μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Θα δώσω τα πάντα ώστε οι αμερικανοί πολίτες να ζουν ελεύθεροι την κάθε τους ημέρα».
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης