Κλείσιμο

Ειρωνική απάντηση Τραμπ σε πορνοστάρ που τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

«Όλα ανήκουν στη φαντασία της», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος σε μία από τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο μεγιστάνας είπε τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την καταγγελία της Jessica Drake, ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες για ενηλίκους, ότι «είναι αστείο η συγκεκριμένη να λέει ότι την άρπαξα και την παρενόχλησα. Είπε ότι την άρπαξα από το χέρι και είναι πρωταγωνίστρια τέτοιου είδους ταινιών».

«Είμαι σίγουρος ότι πότε κανείς δεν της το είχε κάνει στο παρελθόν» πρόσθεσε ειρωνικά ο Τραμπ.
Η Jessica Drake κατηγόρησε δημόσια τον Τραμπ ότι της είχε προτείνει να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή.

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».

Αφού έφυγε από το δωμάτιο, η Jessica Drake έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.
Πηγή: skai.gr