«Κουβέντες μεταξύ αγοριών»: Η Μελάνια Τραμπ υπερασπίζεται το σύζυγό της

Σε υπεράσπιση του προεδρικού υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε η σύζυγός του Μελάνια, τη στιγμή που συνεχίζεται η πολιτική θύελλα στις Ηνωμένες Πολιτείες για το βίντεο όπου ο κ. Τραμπ ακούγεται να περηφανεύεται για ανάρμοστες σεξουαλικές ενέργειες απέναντι σε γυναίκες.

Η Μελάνια Τραμπ χαρακτήρισε «κουβέντες μεταξύ αγοριών» την πολύκροτη δήλωση του συζύγου της το 2005 ότι του επιτρέπεται να πιάνει τα γενετικά όργανα γυναικών χωρίς την άδειά τους, επειδή είναι διάσημος.

«Τα αγόρια, αυτός είναι ο τρόπος που μιλάνε όταν μεγαλώνουν, και κάποιες φορές κάνουν επίδειξη το ένα στο άλλο», είπε μεταξύ άλλων η Μελάνια Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CNN.

Προσέθεσε μάλιστα ότι τα προκλητικά σχόλια έγιναν αφότου ο παρουσιαστής της επίμαχης εκπομπής παρακίνησε και έσπρωξε τον σύζυγό της να μιλήσει με άσχημο τρόπο.

Παράλληλα, η Μελάνια Τραμπ απέρριψε κατηγορηματικά τις καταγγελίες περισσότερων από 10 γυναικών που την τελευταία εβδομάδα υποστήριξαν ότι έχουν πέσει θύματα ανάρμοστων σεξουαλικών κινήσεων από τον μεγιστάνα.

«Πιστεύω τον σύζυγό μου. Είναι γλυκός και είναι τζέντλεμαν και ποτέ δεν θα το έκανε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η επίδοξη πρώτη κυρία των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος απλώς υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι στα ψέματα που ακούγονται σε βάρος του.

Ακολουθώντας τη γραμμή που έχει υιοθετήσει η προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της περί συνωμοσίας εναντίον του, η Μελάνια Τραμπ απέδωσε τις καταγγελίες σε μία οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης της υποψηφιότητάς του.

«Όλα έχουν οργανωθεί […] για να τον χτυπήσουν, για να χτυπήσουν την υποψηφιότητά του», είπε.

Οι δηλώσεις της Μελάνια Τραμπ ήλθε τη στιγμή που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος βλέπει την Δημοκατική αντίοπαλό του Χίλαρι Κλίντον να παγιώνει το δημοσκοπικό προβάδισμά της σε εθνικό επίπεδο, λιγότερο από έναν μήνα πριν τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.
Πηγή: skai.gr