Κλείσιμο

Ξανά «ράκος» η Χίλαρι Κλίντον μπροστά στις κάμερες (video)

Συγκρατημένη και επιφυλακτική παρουσιάστηκε η Χίλαρι Κλίντον στις πρώτες της δηλώσει, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ το σαββατοκύριακο και με τον κύριο ύποπτο να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση. Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά επιθετικός και αποκαλυπτικός. 

Η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς συνέστησε ψυχραιμία στο κοινό ενώ ο Τραμπ αποκάλυψε πληροφορίες που δεν είχαν ακόμα ανακοινωθεί ακόμα από τις αρχές, ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα.

Οι δύο κυριότεροι υποψήφιοι, θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ τους. Ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας προέβλεψε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιθέσεις και κατήγγειλε την πολιτική της «αδύναμης» κυβέρνησης του προέδρου Ομπάμα που άνοιξε τις πόρτες σε «δεκάδες χιλιάδες» μετανάστες. Η Κλίντον, τόνισε ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται μια ολόκληρη θρησκεία και «να δίνουμε στο ΙΚ αυτό ακριβώς που αναζητά για να βελτιώσει τη θέση του».

Το γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε μεγάλη μερίδα του αμερικανικού Τύπου και όχι μόνο, ήταν η εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον την ώρα που έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την έκρηξη στη Νέα Υόρκη. Η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον φαινόταν κουρασμένη, και κρατούσε με δυσκολία ανοιχτά τα μάτια της, κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της.

Ορισμένα αμερικανικά MME έγραψαν πως η Χίλαρι είχε πιεί πριν δώσει τη συνέντευξη στους δημοσιογράφους και πως ο παράξενος τρόπος της ομιλίας της δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στο μεθύσι. 


Πηγή: skai.gr