Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο UCLA των ΗΠΑ - Ασφαλής και πάλι η περιοχή (upd2)(Video)

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην πανεπιστημιούπολη του UCLA, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου στο Twitter, επικαλούμενος την Αστυνομία.

Ο δράστης διαφεύγει ακόμα τη σύλληψη και η Αστυνομία ελέγχει διαδοχικά κάθε αίθουσα, τάξη και εργαστήριο. Ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη παραμένει σε κατάσταση συναγερμού.

Οι ταυτότητες των θυμάτων δεν είναι ακόμα γνωστές, ούτε είναι σαφές αν πρόκειται για φοιτητές ή προσωπικό.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ένοπλος βρισκόταν στο κτήριο Μπότλερ Χολ, που ανήκει στη βιβλιοθήκη του τμήματος επιστημών και τεχνολογίας.

Με ανακοίνωσή του, το πανεπιστήμιο ζητά από όλους τους φοιτητές και το προσωπικό στο σημείο να παραμείνουν στο σημείο όπου βρίσκονται.

Οι «Los Angeles Times» μετέδωσαν πως η Αστυνομία στο Λος Άντζελες έχει τεθεί σε τακτικό συναγερμό μετά τους πυροβολισμούς στο UCLA.

Αστυνομικές πηγές οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως ένας από τους δύο νεκρούς είναι πιθανότατα ο ένοπλος.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λος Άντζελες τόνισε πριν από λίγη ώρα σε τοπικά μέσα πως από το περιστατικό υπάρχουν όντως δύο νεκροί οι οποίοι είναι άνδρες και βρέθηκαν στους χώρους της σχολής των μηχανικών. Ο επικεφαλής των ερευνών σημείωσε πως ο ένας είναι μετά βεβαιότητας ο δράστης ο οποίος και αυτοπυροβολήθηκε.

Το campus είναι και πάλι ασφαλές.


Πηγή: skai.gr