Παιδοκτόνος ομολογεί πως σκότωσε τον γιο του γιατί τον απέτρεψε από το να αγοράσει ναρκωτικά

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο πενηντατριών ετών Κέβιν Γκόλεκ συνελήφθη από τις αρχές του Οχάιο με την κατηγορία πως σκότωσε τον 22 ετών γιο του Μπράιαν Γκόλεκ. Έξι μήνες αργότερα και λίγο πριν την έναρξη της δίκης ο δράστης και παιδοκτόνος φαίνεται να παραδέχθηκε την αποτρόπαιη πράξη του, τονίζοντας μάλιστα με βάση του συνηγόρους του πως προέβη στο έγκλημα καθώς ο γιος του προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να κλέβει χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά.

Ο παιδοκτόνος τόνισε επίσης κατά την απολογία του πως ο γιος του είχε ανακαλύψει πως ο ίδιος του έκλεβε χρήματα και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι στο οποίο το τελευταίο διάστημα έμεναν μαζί. Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος νέος είχε βρει τον πατέρα του να μένει σε φορτηγό και του είχε ζητήσει να μείνει μαζί του λίγους μήνες πριν από το έγκλημα.

Με βάση τη νομοθεσία του Οχάιο και τα όσα ισχυρίζεται η υπεράσπιση του παιδοκτόνου, η βαρύτερη ποινή που μπορεί να λάβει είναι τα 15 χρόνια, ενώ ο δημόσιος κατήγορος δήλωσε πως εύχεται η απόφαση να φέρει γαλήνη στη συγκεκριμένη οικογένεια.
Πηγή: skai.gr