Ο Κλάρξον θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής της Αγγλίας

Ο τέως παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής ‘Top Gear’, Τζέρεμι Κλάρξον, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεπαρουσιαστής στην Αγγλία, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής για το αυτοκίνητο, για λογαριασμό της Amazon.

«Μαζί με τον Τζέρεμυ μπαίνουμε σε μία νέα, χρυσή εποχή της τηλεόρασης», είπε ο CEO της εταιρίας, Τζεφ Μπέζος, σχολιάζοντας τη συμφωνία.

Όπως μεταδίδει η Mirror, ο Κλαρξον θα αμείβεται με 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως και εάν υλοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός των 36 επεισόδιων σε βάθος τριετίας, ο Κλάρξον θα γίνει πλουσιότερος κατά 30 εκατομμύρια λίρες.

Το συνολικό κόστος της παραγωγής, που θα ξεπεράσει τα 160 εκατομμύρια λίρες, θα εξασφαλίζει ένα προϋπολογισμό 4,5 εκατομμυρίων για κάθε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Τον Μάρτιο του 2015, το BBC είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλαρξον για το Top Gear όταν, κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας, ο Βρετανός παρουσιαστής γρονθοκόπησε έναν από τους παραγωγούς (τον Όισιν Τίμον).


Ο Κλάρξον θα συμπαρουσιάσει τη νέα εκπομπή με τους Μέι και Χάμοντ

Μετά από εκείνη την εξέλιξη, την πόρτα της εξόδου είχαν επίσης περάσει, οικειοθελώς, ο Τζέιμς Μέι και ο Ρίτσαρντ Χάμοντ. Όπως όλα δείχνουν, οι τρεις άντρες θα αναλάβουν από κοινού την καινούργια εκπομπή, με τους μισθούς των Μέι και Χάμοντ να «μην είναι ιδιαίτερα χαμηλότεροι» από αυτόν του Κλαρξον.

Η καινούρια εκπομπή θα είναι διαθέσιμη για όσους συνδρομητές του Amazon Prime καταβάλουν τις 79 λίρες της ετήσιας συνδρομής της υπηρεσίας.
Πηγή: Πάνος Σάκκας