Τραμπ: Δεν θα ρίξω γροθιές στους αντιπάλους μου

Παράλληλα, υποβάθμισε τις προσδοκίες για την απόδοσή του, λέγοντας ότι δεν είναι δεινός ομιλητής των τηλεοπτικών αναμετρήσεων. 

Ο επιχειρηματίας αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της τηλεοπτικής αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης όπου θα συμμετάσχει μαζί με άλλους εννέα υποψηφίους για το χρίσμα- οι 10 πρώτοι στις δημοσκοπήσεις θα λάβουν μέρος στα ντιμπέιτ- καθώς έχει καταλάβει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων έναντι των συνολικά 17 Ρεπουμπλικανών που διεκδικούν το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Ο Τραμπ είχε στρέψει τα βέλη του εναντίον αντιπάλων, κατηγορώντας τον πρώην κυβερνήτη του Τέξας Ρικ Πέρι ότι φοράει γυαλιά για να δείχνει εξυπνότερος, ενώ μίλησε επικριτικά για τον βετεράνο πολέμου και γερουσιαστή Τζον Μακέιν, υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2008.

Σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος, που επίσης έχει χαρακτηρίσει τον γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκρέιχαμ ηλίθιο, υποστηρίζει ότι δεν θα επιτεθεί στους αντιπάλους τους.
«Δε νομίζω ότι θα ρίξω γροθιές. Δε διατίθεμαι να τους επιτεθώ» τόνισε στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ABC, «This Week». «Νομίζω ότι είμαι ένας καλός άνθρωπος, πραγματικά το νομίζω» επισήμανε σε ανάλογο ύφος στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NBC «Meet the Press».
Πηγή: skai.gr