Τεχνικός τηλεόρασης ανακαλύπτει νεκρό κορίτσι στην κούνια του

Με βάση τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ο τεχνικός βρήκε το νεκρό κορίτσι στην κούνια του σε ένα σπίτι στο οποίο απουσίαζαν άλλοι άνθρωποι. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και βρήκαν και συνέλαβαν τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού, Eric Warfel, ο οποίος όπως αποδεικνύεται από την προκαταρτική ανάκριση ζούσε με το νεκρό κορίτσι στο σπίτι.

Το σώμα του μικρού κοριτσιού έχει σταλεί για νεκροτομή σε ειδικό εργαστήριο και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα για την αιτία θανάτου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως παρά το γεγονός πως το μικρό κορίτσι έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα κανένας από τους γείτονες δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό ενώ σε σχετική ερώτηση στους περιοίκους από τα τηλεοπτικά συνεργεία τονίστηκε πως «υπήρχαν όντως αρκετές φορές ζητήματα δυσάρεστων οσμών από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά δεν δώσαμε σημασία καθώς πιστεύαμε πως μαγείρευαν».

Σημειώνεται τέλος πως η μητέρα της άτυχης μικρής διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και οι αρχές του Οχάιο βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες της ΝΥ για την ανεύρεσή της.
Πηγή: skai.gr