Χαμενέι: Ο κόσμος να εξοπλίσει τους Παλαιστίνιους κατά του «λυσσασμένου σκύλου»

Έκκληση στον μουσουλμανικό κόσμο να εξοπλίσει του Παλαιστίνιους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη «γενοκτονία» που διαπράττει το Ισραήλ απηύθυνε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενέι, αποκαλώντας μάλιστα το εβραϊκό κράτος «λυσσασμένο σκυλί».

«Ένας λυσσασμένος σκύλος, ένας άγριος λύκος επιτίθεται κατά αθώων ανθρώπων, αθώων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Αυτό που διαπράττουν οι ηγέτες του σιωνιστικού καθεστώτος είναι γενοκτονία, μία ιστορική καταστροφή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαμενέι, σε ζωντανή τηλεοπτική ομιλία, με την ευκαιρία του τέλους του ραμαζανιού.

«Όλοι, όποιος έχει τα μέσα, ιδιαίτερα ο ισλαμικός κόσμος πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εξοπλίσουν το παλαιστινιακό έθνος [...] το σιωνιστικό καθεστώς μετανιώνει βαθιά ότι άρχισε αυτόν τον πόλεμο, αλλά δεν έχει οδό διαφυγής», προσέθεσε ο κ. Χαμενέι.

Καταδίκασε μάλιστα τη Δύση για την αντίθεσή της στον εξοπλισμό της Χαμάς. «[Οι Ισραηλινοί] τσακίζουν αθώους μέρα και νύχτα, και αυτοί οι άνδρες και γυναίκες και παιδιά υπερασπίζονται τους εαυτούς τους με ελάχιστα μέσα, και τώρα οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θέλουν να το στερήσουν και αυτό [...] προκειμένου αυτά τα ανελέητα ζώα να τους τσακίσουν χωρίς δισταγμό».

Υπενθυμίζεται πως ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν έχει επανειλημμένα αρνηθεί το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ