Κλείσιμο

Μαρία Πανταζόπουλος: Τη σκότωσε το νυφικό της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νιόπαντρη ελληνοκαναδή η οποία πνίγηκε σε ποταμό του Κεμπέκ, κοντά σε έναν καταρράχτη, προσπαθώντας να βγάλει τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες με το νυφικό της...

Πρόκειται για τη 30χρονη Μαρία Πανταζόπουλος (φωτό) η οποία πόζαρε για φωτογραφίες πολύ κοντά στον ποταμό Ouareau, όταν παραπάτησε και έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το βαρύ νυφικό της την βύθισε.

Παρά τις προσπάθειες
του ομογενούς φωτογράφου Λούις Παγκάκις και του βοηθού του, η κοπέλα δε μπόρεσε να σωθεί λόγω του βάρους που είχε πάρει το νυφικό από το νερό...

Η αστυνομία του Κεμπέκ εντόπισε τη σορό της άτυχης κοπέλας 2,5 ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σημείο που έπεσε.

Tragedy: Maria Pantazopoulos, 30, died while posing for photographs in her wedding gown. She drowned after her dress got wet and dragged her into a river near a 'violently' rushing waterfall in CanadaΗ κοπέλα είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου αλλά ήθελε περισσότερες φωτογραφίες με το νυφικό της στο ποτάμι. Ήταν κτηματομεσίτρια.
Πηγή: skai.gr