Ζήτησε συγγνώμη αλλά επιμένει ο κροκοδειλάκιας

Εικόνες του δαμαστή κροκοδείλων να ταΐζει ένα κροκόδειλο τεσσάρων μέτρων, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του τον δύο μηνών, μόλις, γιο του έκαναν το γύρο του κόσμου και συνοδεύτηκαν από καυστικά σχόλια για την ανευθυνότητα του «βασιλιά³ του ζωολογικού κήπου της Κουηνσλάνδης.
Το απαράδεκτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια παράστασης σε ζωολογικό κήπο της Κουηνσλάνδης, όπου ο Έργουϊν ο οποίος συμπλέκεται καθημερινά με κροκοδείλους, ικανούς να τον κομματιάσουν, έκανε μία λανθασμένη κίνηση.
Στη συγκεκριμένη παράσταση ο Έργουϊν, που έχει γίνει «αστέρι³ της μικρής και της μεγάλης οθόνης τάιζε ένα κροκόδειλο κρατώντας αγκαλιά το γιο του. Το θέαμα «πάγωσε³ πολλούς από τους θεατές, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο, που είδαν το θέαμα στις τηλεοράσεις τους.
Κάποιοι σχολιαστές παρομοίασαν τη συμπεριφορά του Έργουϊν με εκείνη του ιδιόμορφου ποπ-σταρ, Μάϊκλ Τζάκσον, που είχε κρεμάσει το νεογέννητο γιο του από το μπαλκόνι ξενοδοχείου του Παρισιού για να τον δείξει στις κάμερες της τηλεόρασης.
Πολιτικοί, παράγοντες οργανισμών προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών κατέκριναν τον Έργουϊν και ζήτησαν την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών της Κουηνσλάνδης.
Ο ίδιος, απόλυτα ήρεμος και συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και την επίσης ανήλικη κόρη του, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο γιος του δεν κινδύνευσε, διότι τον κρατούσε μακριά από το τετράμετρο τέρας.
Δεν έπεισε, όμως και υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την ενέργειά του αυτή και να δεσμευθεί να μην ξαναχρησιμοποιήσει τα παιδιά του στα επικίνδυνα τετ-α-τετ του με κροκοδείλους και άλλα άγρια ζώα.
Πηγή: skai.gr