Κλείσιμο

«Παρέλαση» διασήμων στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόουαν Ατκινσον, γνωστός ως «Μίστερ Μπιν», ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής Έλτον Τζον περιλαμβάνονται στη λίστα των διασήμων που θα παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο.

Ο Άτκινσον λέγεται ότι είναι στενός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου, ενώ ο Μπέκαμ, τον οποίο θα συνοδεύει στο γάμο η τεσσάρων μηνών έγκυος σύζυγός του Βικτόρια, υπερασπίσθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την υποψηφιότητα της Βρετανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018. Τον Έλτον Τζον θα συνοδεύει ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις.

Περίπου 50 μέλη βασιλικών οικογενειών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο γάμο μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η μελλοντική σύζυγός του Σαρλίν Ουίτστοκ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η βασίλισσα της Νορβηγίας και ο πρίγκιπας διάδοχος του Μπαχρέιν Σαλμάν μπεν Χαμάντ Αλ-Χαλίφα, ενώ το παρόν θα δώσει και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Μεταξύ των διασημοτήτων που θα παραστούν στο γάμο είναι μεταξύ άλλων ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, πρώην σύζυγος της Μαντόνα και ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ.

Τον πριγκιπικό γάμο αναμένεται να παρακολουθήσουν δυο δισεκατομμύρια τηλεθεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Πηγή: skai.gr