«Χρονοταξιδιώτης» επέστρεψε στο 2019 - O πρόεδρος των ΗΠΑ το 2045 (video)

Ένας «χρονοταξιδιώτης» κοντά μας(;) Επέστρεψε στο παρελθόν, δηλαδή στο δικό μας παρόν, (φαίνεται να) πέρασε με... επιτυχία από ανιχνευτή ψεύδους, και αποκάλυψε ποιος θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ το μακρινό 2045.

Ο... χρονοταξιδιώτης με το όνομα «Αδάμ», ισχυρίζεται πως γεννήθηκε σε περίπου… εννέα μήνες, το Δεκέμβριο του 2019, και εμφανίστηκε σε βίντεο του καναλιού ΑPEX στο YouTube που ασχολείται με τη μεταφυσική.

Credit: YouTube/ApexTV

Το πρόσωπό του καλύπτεται στο βίντεo, ενώ ισχυρίζεται ότι ήρθε από το 2045 και έχει στο χέρι του ένα τσιπ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι εξωγήινοι θα έρθουν στη Γη το 2045 και θα έχουν κλωνοποιηθεί δεινόσαυροι. Μάλιστα δεν μένει μόνο εκεί, αφού δηλώνει πως το 2045 υπάρχουν στη Γη ζωολογικοί κήποι με δεινοσαύρους!



Ο «Αδάμ» κάνει δε λόγο για ένα νέο Λος Άντζελες, λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού!  «Πολλές πόλεις θα έχουν βυθιστεί το 2045» υποστηρίζει. 

Αναφορικά με τις ΗΠΑ, ισχυρίζεται πως πρόεδρος θα είναι η εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Γιολάντα (κάτω φωτό). «Είναι η σπουδαιότερη πρόεδρος που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ» δηλώνει μάλιστα κατηγορηματικά. 

Η Γιολάντα είναι δέκα ετών και το 2018, σε ηλικία μόλις εννέα ετών, είχε μιλήσει μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Ουάσινγκτον για την οπλοκατοχή: «Ο παππούς μου ονειρευόταν πως τα τέσσερα παιδιά του δεν θα κρίνονται για το χρώμα του δέρματός τους, αλλά για τον χαρακτήρα τους. Έχω και εγώ ένα όνειρο: Αρκετά, θέλουμε έναν κόσμο χωρίς όπλα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, συγκινώντας την αμερικανική κοινή γνώμη. Το 2045 η Γιολάντα θα είναι μόλις 36 ετών.

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι η Γη δεν θα έχει καταστραφεί το 2045…

Yolanda Renee King at the March For Our Lives Rally in 2018. Credit: PA


Πηγή: skai.gr