Οδηγούσε μεθυσμένη με μεγάλη ταχύτητα για να τιμωρήσει τον ανήλικο γιο της

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν οι αρχές στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, η οποία την Κυριακή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, παραβιάζοντας το όριο ταχύτητας. 

Το αξιοσημείωτο ήταν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο γιος της, στον οποίο ήθελε «να δώσει ένα μάθημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο.

Σύμφωνα με την αναφορά των αξιωματικών, η 48χρονη Sunita Jairam «είχε καταναλώσει πολύ μπύρα» και εντοπίστηκε να οδηγεί με 240 χλμ/ώρα. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε πως το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα της ήταν δύο φορές πάνω από το όριο. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένη και να παραβιάζει το όριο ταχύτητας.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο ανήλικος γιος της, ο όποιος όπως είπε στους αστυνομικούς επιχείρησε πολλές φορές να βγει από το όχημα, όμως η μητέρα του δεν τον άφηνε κλειδώνοντας την πόρτα.

Όσο για το τι είδους μάθημα ήθελε να δώσει στο παιδί
της οδηγώντας μεθυσμένη και αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, μόνο η ίδια γνωρίζει.

Οι αρχές συνέλαβαν την απαράδεκτη μητέρα, με τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, υπερβολικής ταχύτητας και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.