Ερευνητής "εντόπισε" συντρίμμια UFO στο τρίγωνο των Βερμούδων;

Εντελώς νέες διαστάσεις παίρνει το θρυλικό μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων έπειτα τους ισχυρισμούς του 55χρονου ερευνητή Darell Miklos ότι ανακάλυψε τα συντρίμμια διαστημόπλοιου, στον βυθό του Ατλαντικού, εντός της περιοχής του τριγώνου.

Ειδικότερα, ο Darell Miklos, γνωστός θαλάσσιος εξερευνητής, αποφάσισε να εξερευνήσει ναυάγια στην περιοχή για λογαριασμό μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ, του καναλιού Discovery, με τίτλο Cooper`s Treasure.

Friday’s almost here!

A post shared by Darrell miklos (@darrellmiklos) on

Το τρίγωνο των Βερμούδων, περιοχή ευρέως γνωστή και ως «τρίγωνο του διαβόλου» λόγω του πλήθους παράδοξων φυσικών φαινομένων αλλά και ανεξήγητων περιστατικών εξαφάνισης αεροσκαφών και πλοίων που καταγράφηκαν τα τελευταία χρόνια εκεί, αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση για έναν ερευνητή του είδους.

Ετσι λοιπόν ο Μiklos, δεν μπορούσε παρά να δεχτεί την πρόταση του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου και να εκκινήσει τις διαδικασίες ερευνών στο σημείο, συμβουλευόμενος, τους χάρτες που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση, ο Gordon Cooper, αστροναύτης και στενός φίλος του Μiklos.

Another day at the office!

A post shared by Darrell miklos (@darrellmiklos) on

Σύντομα τα ευρήματα τον σόκαραν.

Ειδικότερα, όπως καταγράφεται σε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, ο Darrell προσεγγίζει μέσω υποβρυχίου σημείο όπου παρατηρούνται συντρίμμια.

Εκπληκτος συνειδητοποιεί ότι τα ευρήματα του μοιάζουν κάπως αλλόκοτα.
Όπως περιγράφει ο ερευνητής το εύρημα, 15.300 μήκους, προσομοίαζε σε πολεμικό πλοίο χωρίς όμως να μπορεί να ταυτιστεί με οποιονδήποτε γνωστό τύπο σκάφους, μέχρι σήμερα.


Το άγνωστου ταυτότητας αντικείμενο έχει κάθετες πλευρές και πέντε βραχίονες να προεξέχουν σαν κανόνια ενώ όπως τονίζει η ερευνητική ομάδα δεν μοιάζει καν ανθρώπινο δημιούργημα, με τον επικεφαλής τον ερευνών να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά στη ζωή του κάτι τέτοιο και είναι υπερβολικά ογκώδης για να είναι ναυάγιο.


Πηγή: skai.gr/Daily star