George Papadopoulos ένα πολύ σπάνιο ονοματεπώνυμο ... (μόνο στις ΗΠΑ)

Το όνομά του ελληνοαμερικανού George Papadopoulos έχει γίνει από εχθές trending topic στις ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις που συνδέουν τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ με την Ρωσία.

Όπως είναι λογικό για τους αμερικανούς, αλλά και για τον υπόλοιπο κόμσο, το συγκεκριμένο θέμα έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις καθώς σε περίπτωση που αποκαλυφθεί πως τελικώς ο αμερικανός Πρόεδρος είχε σχέσεις με την Ρωσία θα προκύψει χωρίς αμφιβολία ζήτημα παραίτησης.

Και ενώ οι εξελίξεις έχουν λάβει από εχθές μορφή χιονοστιβάδας ... τη νύφη φαίνεται πως πληρώνει ακόμη ένας συμπατριώτης μας ο οποίος έτυχε να έχει το ίδιο «σπάνιο» όνομα και επώνυμο με τον σύμβουλο της καμπάνιας Τραμπ.

Ο George Papadopoulos λοιπόν από την ώρα που έγινε γνωστή η υπόθεση έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα στον λογαριασμό του στο twitter τα οποία άλλα με τρόπο κομψό άλλα με χιουμοριστικό και άλλα με τρόπο άκρως επιθετικό αναφέρονται στις αποκαλύψεις του αφορούν τον συνονόματό του.

Οι αμερικανοί χρήστες του twitter φαίνεται μάλιστα πως δεν πείθονται από την απάντηση του George Papadopoulos (του συμβούλου επιχειρήσεων και όχι του συμβούλου Τραμπ) πως πρόκειται για συνωνυμία και επιμένουν να του στέλνουν μηνύματα οργής.

Στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπαδόπουλος ενδεικτικά σε κάποια tweets αναφέρει: «Για νιοστή φορά. ΔΕΝ είμαι ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ! Δεν έχω καμία σχέση με την παράταξη Τραμπ. ΚΑΜΙΑ...»












Μάλλον στις ΗΠΑ δεν μπορούν να κατανοήσουν πόσο κοινό είναι το Γιώργος Παπαδόπουλος ως ονοματεπώνυμο...
Πηγή: skai.gr